Sürekli şarjın %100 olması zararlı birşey. Her %100'lük döngü yırtılmaya yol açıyor. Oyüzden az sürede ve yüksek sıklıkla şarj edin. %20-%90 arasında tutun hep.
Pil tasarrufu şahsen 7/24 açık tutuyorum, pil ömrüm zayıf olduğu için ama sağlıklı bir telefonda lüzmu yok. Şart etme imkanınız olmadığı zaman açarsınız. Ayrıca Amoled ekranınız varsa siyah temada kullanmanız pil tüketimini
Sürekli şarjın %100 olması zararlı birşey. Her %100'lük döngü yırtılmaya yol açıyor. Oyüzden az sürede ve yüksek sıklıkla şarj edin. %20-%90 arasında tutun hep.
Pil tasarrufu şahsen 7/24 açık tutuyorum, pil ömrüm zayıf olduğu için ama sağlıklı bir telefonda lüzmu yok. Şart etme imkanınız olmadığı zaman açarsınız. Ayrıca Amoled ekranınız varsa siyah temada kullanmanız pil tüketimini azaltır.
Siyah t
Pil tasarrufu şahsen 7/24 açık tutuyorum, pil ömrüm zayıf olduğu için ama sağlıklı bir telefonda lüzmu yok. Şart etme imkanınız olmadığı zaman açarsınız. Ayrıca Amoled ekranınız varsa siyah temada kullanmanız pil t