Pili değişen iPhone alınır mı?

atakannnn

Hectopat
Sadece pili değişmiş ama orijinal pil olmayan IPhone'lar herhangi sıkıntı cıkarır mı? Daha cok kasıp performans eksikligi olur mu veya elimdeki telefonun pilini yan sanayi bir şeyle degişsem bu tür sıkıntılar ceker miyim? (İzledigim bir videoda kiz pili gerekirse servis olsun ama yine de pili değişen iPhone almayın diyordu kasıp telefonun sacmaladıgını anlatıyordu.)

Cikarir, pil orijinal alinmali. Pili degisen degil pili orijinal disinda marka ile degisen cihaz alinmaz, belki iyi markayla degistiyse dusunulebilir.

Alınır boş yapmış kız.

Zamanında iPhone 6 için Deji marka pil değişimi yaptım. O pil ile yaklaşık 1 yıl daha kullandım sanırım bu kullanım sürecinde sorun yaşamadım. Yedek telefon olarak halen daha durur sağlığı dışında sorunum yok ama Deji olduğu için sağlık durumunu göstermemekte.
Deji öncesi de yan sanayi bir pil taktırmıştım, her şarjdan çıkardığımda sağlığının düştüğünü gösteriyordu, 1 haftada %80 dedi.
Önerim pil durumu kötü olan bir iPhone alıp güvenebileceğin bir yerde değişimi sen yaptırabilirsin. Nerede değiştiğini ve ne marka takıldığını bilmediğin bir şey almanı önermem.

Selam. Bir kaç gün önce 2.el iPhone XR satın aldım 8000 TL'ye (S9+ cihazımı vererek). Sadece pili değişmiş ve satıcısı iyi bir pil takılı dedi.

Sana şöyle diyeyim gerçekten iyiymiş. Günü çok rahat çıkarıyor (oyun vs oynamıyorum) yani pil kalitesine bağlı. Her satıcı iyi diyecektir biraz da şans işi sanırsam. Benim sorunum sadece hızlı şarj özelliği aktif değil gibi. Ancak pek önemli de değil benim için. Sonuçta gerçekten iyi gidiyor şarjı.

Şuan benim pil sağlığım %100 gözüküyor ama düşeceğini sanmam sonuçta orijinal değil. Telefon da zaten gözüküyor değişmiş olduğu servis kısmında.

Orijinal veya kaliteli parçayla değiştirildiyse tabii ki alınır, neden alınmasın ki? Fiyatı da ona göre düşük olacaktır zaten. İyi sosyaller kardeşim...

Çıkabilir, arkadaşım pili kalitelisi ile değişmiş iPhone 12 aldı. Telefonun pil sağlığı bir gecede %100'den 70'lere düştü. Ayrıca telefon çok kasıyor, 3 bin liraya aldığım telefon onun iPhone 12'sinden görülür bir farkla özellikle oyunlarda daha çok performans veriyor.

Telefon piyasası bile 2.el araba piyasasına dönüyor halimiz çok acınası olmaya başladı

Halbuki alınabilir fiyatlarda olsa da herkes kendine sıfır telefon alabilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…