Yekast Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 101 6 Ocak 2021 #1 Merhaba. Benim bataryanin ömrü bitti ama bataryayı çıkarmadım ve şarjda kullanmak istiyorum. Zarar verir mi?
Merhaba. Benim bataryanin ömrü bitti ama bataryayı çıkarmadım ve şarjda kullanmak istiyorum. Zarar verir mi?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 6 Ocak 2021 #2 Ben böyle kullanıyorum şu an sorun yok. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Birçok kişi öyle yapıyor. Zarar vermez.
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 Eski laptopumu çok uzun süre şarjda kullandım bir şey olmaz sanırım. Ama ileride ne olur bilemem sizin için.
Eski laptopumu çok uzun süre şarjda kullandım bir şey olmaz sanırım. Ama ileride ne olur bilemem sizin için.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Yekast dedi: Merhaba. Benim bataryanin ömrü bitti ama bataryayı çıkarmadım ve şarjda kullanmak istiyorum. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... 7 Yıldır öyle kullanıyorum hiç bir şey olmadı.
Yekast dedi: Merhaba. Benim bataryanin ömrü bitti ama bataryayı çıkarmadım ve şarjda kullanmak istiyorum. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... 7 Yıldır öyle kullanıyorum hiç bir şey olmadı.
Jdmlover Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #7 Yekast dedi: Merhaba. Benim bataryanin ömrü bitti ama bataryayı çıkarmadım ve şarjda kullanmak istiyorum. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Zaten çıkarınca hemen bitiyorsa başka seçeneğin yok. Patlamaz merak etme 5 sene ben öyle kullandım.
Yekast dedi: Merhaba. Benim bataryanin ömrü bitti ama bataryayı çıkarmadım ve şarjda kullanmak istiyorum. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Zaten çıkarınca hemen bitiyorsa başka seçeneğin yok. Patlamaz merak etme 5 sene ben öyle kullandım.
Şakiriye Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #8 Zaten dizüstü bilgisayarlarda gördüğüm en büyük sorun (Kendimde yaşadım) şarjda bilgisayarı kullanmak. Oyunlarda performans düşüklüğü, bilgisayarı sarjdan çıkarınca bilgisayarın kapanması gibi sorunlar olur yani kısacası çok zarar verir.
Zaten dizüstü bilgisayarlarda gördüğüm en büyük sorun (Kendimde yaşadım) şarjda bilgisayarı kullanmak. Oyunlarda performans düşüklüğü, bilgisayarı sarjdan çıkarınca bilgisayarın kapanması gibi sorunlar olur yani kısacası çok zarar verir.
Yekast Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 101 6 Ocak 2021 #9 Jdmlover dedi: Zaten çıkarınca hemen bitiyorsa başka seçeneğin yok. Patlamaz merak etme 5 sene ben öyle kullandım. Genişletmek için tıkla... Şarjdan çıkarınca kapaniyor hemen zaten.
Jdmlover dedi: Zaten çıkarınca hemen bitiyorsa başka seçeneğin yok. Patlamaz merak etme 5 sene ben öyle kullandım. Genişletmek için tıkla... Şarjdan çıkarınca kapaniyor hemen zaten.
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.564 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Ocak 2021 #10 Benim laptop bataryası da ölü ama batarya yerinde takılı. Fişi çektiğim gibi kapanıyor. 7 yıldır böyle kullanıyorum. Bir sorun oluşmadı bu güne kadar.
Benim laptop bataryası da ölü ama batarya yerinde takılı. Fişi çektiğim gibi kapanıyor. 7 yıldır böyle kullanıyorum. Bir sorun oluşmadı bu güne kadar.