Dreyal Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Pillars of eternity II dedfire için bir Türkçe yama var mı? Etrafa bakındım ama düzgün bir şey bulamadım sizin güvendiğiniz (virüs buldurmayan) bir sitede var mı ya da devam eden bir proje var mı?
Pillars of eternity II dedfire için bir Türkçe yama var mı? Etrafa bakındım ama düzgün bir şey bulamadım sizin güvendiğiniz (virüs buldurmayan) bir sitede var mı ya da devam eden bir proje var mı?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #2 mod.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr DH'de virüs olmaz.
Dreyal Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: mod.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr DH'de virüs olmaz. Genişletmek için tıkla... Attığınız şey ilk pilars of eternitynin türkçe yaması mı yoksa 2.ncisinin mi ?
körbiginar dedi: mod.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr DH'de virüs olmaz. Genişletmek için tıkla... Attığınız şey ilk pilars of eternitynin türkçe yaması mı yoksa 2.ncisinin mi ?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #4 Şimdi yeniden baktım sanırım 1'miş. Kusura bakmayın.
Dreyal Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 körbiginar dedi: Şimdi yeniden baktım sanırım 1'miş. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil benim için en azından bir çözüm aramışsınız sağolun.
körbiginar dedi: Şimdi yeniden baktım sanırım 1'miş. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil benim için en azından bir çözüm aramışsınız sağolun.