Çözüldü Pilli gamepad veya herhangi bir şeye lityum batarya takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ys.orj

Decapat
Daha fazla  
Çin'den çerez parasına onlarca TP 4056 aldım ve sağdan soldan topladığım bataryalara bağladım ama batarya takacak bir şey yok.
Letgo'da markası modeli belli olmayan 2 tane kablosuz gamepad buldum link https://www.letgo.com/ad/1705656799
Belki de bu gamepadlar bataryalıdır ve böyle bir şey yapma gereği duymam neyse soruya geçiyorum.
2 veya 3 pille çalışan devrelere 4.2v lityum pil takılabilir mi?

Çözüm
Hocam 2 tane AA pil ile çalışıyorsa devrede voltaj uyumsuzluğu yaşarsınız ve bu durum devrenin yanmasına kadar gider. 3 tane AA ile çalışıyorsa da verdiği v sabit kalmayacak kullanıma bağlı düşecek ve yeterli beslemeyi alamayıp devre kararsız kalacak. Bana sorarsanız 2 türlü de regülatör kullanmanız gerekecek. Bence hiç bulaşmayın.
Hocam 2 tane AA pil ile çalışıyorsa devrede voltaj uyumsuzluğu yaşarsınız ve bu durum devrenin yanmasına kadar gider. 3 tane AA ile çalışıyorsa da verdiği v sabit kalmayacak kullanıma bağlı düşecek ve yeterli beslemeyi alamayıp devre kararsız kalacak. Bana sorarsanız 2 türlü de regülatör kullanmanız gerekecek. Bence hiç bulaşmayın.

Çözüm

TP 4056'lar boşa gitti neyse sağ olasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…