Pilotaj mı, mühendislik mi?

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
Bu sene 12'ye geçtim. Kendime net bir hedef koyup ben bunu istiyorum demek istiyorum. Sizce mühendislik mi (bilgisayar, uzay havacılık, uçak vs.), yoksa pilotaj mı? Bu sıralar pilotaj ilgimi çekiyor, aslında daha önceleri de ilgimi çekiyordu ama miyop sınırının 5 olduğunu zannettiğim için üzülerek vazgeçmiştim ama şimdi öğrendim ki 6'ymış. Ancak şöyle bir sorun var ki pilotaj da boy sınırı sanırım en az 157-160'mış. Ben daha kısayım. Sizce bu saatten sonra 3-5 cm daha uzayabilir miyim?

Çevre baskısı dünyanın en boş işi hocam hayat senin karar senin herkese aynen de geç sınavı kazandıklarında cevapları yüzlerine vurursun.
Haklısınız, teşekkürler.

Gelişim çağındasınız, uyku düzeninizi oturtun ve doktorunuza durumu anlatın öyle bir plan çizin. Allah'ın izniyle başaracaksınız.
Peki sizce, pilot olursam işsiz kalma ihtimalim çok yüksek mi? (Göz numaram her ne kadar sınırların içinde olsa da çok yüksek olduğundan dolayı soruyorum.)

Çevre baskısı dünyanın en boş işi hocam hayat senin karar senin herkese aynen de geç sınavı kazandıklarında cevapları yüzlerine vurursun.
Peki sizce, pilot olursam işsiz kalma ihtimalim çok yüksek mi? (Göz numaram her ne kadar sınırların içinde olsa da çok yüksek olduğundan dolayı soruyorum.)

Son düzenleme:
Haklısınız, teşekkürler.

Peki sizce, pilot olursam işsiz kalma ihtimalim çok yüksek mi? (göz numaram her ne kadar sınırların içinde olsa da çok yüksek olduğundan dolayı soruyorum.)

Peki sizce, pilot olursam işsiz kalma ihtimalim çok yüksek mi? (göz numaram her ne kadar sınırların içinde olsa da çok yüksek olduğundan dolayı soruyorum.)

İşsiz kalacağını ben pek düşünmüyorum hocam pilotaj okuyup işsiz kalanı görmedim gözünü çizdirir halledersin o basit iş.

Haklısınız, teşekkürler.

Fazla stres yaptığınızı düşünüyorum, tek seçeneğiniz bu meslekler de değil. Sene sonu bir bakmışsınız çok daha iyi şartlarda çok daha iyi yerlere puanınız yetiyor. O zaman bunları tartışmak daha mantıklı olur. Şu anda tek yapmanız gereken, bunları düşünmeyi bırakıp tam zamanlı ders çalışmak. İyi çalışmalar, başarılar.

Fazla stres yaptığınızı düşünüyorum, tek seçeneğiniz bu meslekler de değil. Sene sonu bir bakmışsınız çok daha iyi şartlarda çok daha iyi yerlere puanınız yetiyor. O zaman bunları tartışmak daha mantıklı olur. Şu anda tek yapmanız gereken, bunları düşünmeyi bırakıp tam zamanlı ders çalışmak. İyi çalışmalar, başarılar.
Teşekkürler, sorularımı cevapladığınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı