Pilotların çalışma düzeni

Ben de uçak mühendisliği istiyordum. 475 puan olunca geri adım attım tabi. Sonra özel okullara bakayım dedim 200 puan istiyor fiyata baktım. Yıllık 30 bin TL. Yani bu ülkede ya torpilin olacak ya da paran.

Yok artık. Hayatım boyunca kazanacağım parayı şimdi ödeyeceğim elde var sıfır... Ne pilotluğu arkadaş bilgisayar mühendisliği candır be. Bu arada listeyide bir screenshot alıyımda anneme gösteriyim kesin vazgeçer

Pilotluk... Özel üniversite. Senelik 50 bin. Çarpı 4 veya hazırlık durumuna göre 5. Çok kral meslek, parası gibi.

12. sınıfın ortalarına doğru Ankara Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ne ziyarete gitmiştik (3 yıl önce). Sadece yıllık ücretten bahsettiler. O zamanlar 27 bin lira falandı (burssuz fiyat). Arkadaşların koyduğu resimlerdeki ücretler havacılık okulu ile alakali, üniversite ile değil. Ayrica sivil havacilikta gözlük falan çok takmiyorlar. Uçakları seviyosan pilotluğu düşün derim.

Kardeşlerim ben pilotluğu çoktan bıraktım. Tamam fakir değiliz çok şükür de babam Kanuni'nin oğlu değil hani Bilgisayar mühendisliği adamdır. Para istemeyen meslek, meslek gibi meslek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…