Yakın arkadaş ile aramızda hiç Türkçe konuşmadan bu iş halledilebilirdi sizin de örnek verdiğiniz gibi ama kendisi bunu kabul etmedi ve fazla arkadaşlık kuran biri de değilim, gereksiz sosyalleşmelerden kaçınmaya çalışıyorum çünkü zararını çok gördüm, öte yandan random yabancı insanlara yazıp konuşsam olabilir fakat bizde de olduğu gibi onlarda kısaltmaları çok fazla kullanıyorlar ve kelimenin doğrusunu öğrenmek biraz zor gibi geldi bana. Diğer derslere gelecek olursakta onlarda başarılıyım tek sorunum dil şu anda. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Birikim olarak bir temelim var, notlarım gayet iyi ama şu anda istesem biri ile rahatça konuşamam, yok yani. Dediğiniz gibi vakit açısından rahatım şu anda ama günlük rutinim çok fazla ve gerçekten zihnim çok yoğun, bazı günler uyumuyorum diyebilirim, uyuduğum zamanlar ise sağda solda biraz kestirip 3-4 saat uyuyorum ve bu yeni bir şeyler öğrenmemi gerçekten engelliyor. Online kurs evet iyi ama dediğim gibi zihni temizlemek için kursa gidip ortama girmek daha iyi gibi geliyor veyahut 1 sene boyunca spor aktivitelerini ve bazı kişisel gelişim işlerini bırakacağım. Hem Online hem de normal kurs öneriniz var mı? Varsa benim için çok iyi olur, normal kurs olarak gidebileceğim yer İstanbul Avrupa yakası. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.