Ca_rb0nn Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:14 #1 Selamlar, powerbank için pil bakıyorum ve bu sitede uygun buldum. Güvenilir mi? Orion Şarjlı Lityum Pil Orion Şarjlı Lityum Pil - 2450 mAh 12C 3.7V INR1860P, üstün performansı ve uzun ömürlü yapısı ile dikkat çeker. www.pilpaketi.com
Selamlar, powerbank için pil bakıyorum ve bu sitede uygun buldum. Güvenilir mi? Orion Şarjlı Lityum Pil Orion Şarjlı Lityum Pil - 2450 mAh 12C 3.7V INR1860P, üstün performansı ve uzun ömürlü yapısı ile dikkat çeker. www.pilpaketi.com
I imeici Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Allah ne verdiyse Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi Dün 22:21 #2 Ca_rb0nn dedi: Selamlar, powerbank için pil bakıyorum ve bu sitede uygun buldum. Güvenilir mi? Orion Şarjlı Lityum Pil Orion Şarjlı Lityum Pil - 2450 mAh 12C 3.7V INR1860P, üstün performansı ve uzun ömürlü yapısı ile dikkat çeker. www.pilpaketi.com Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla güvenilir. Powerbank'in kasasını nasıl yapacaksınız acaba? Merak ettim ben de yapmak isityorum.
Ca_rb0nn dedi: Selamlar, powerbank için pil bakıyorum ve bu sitede uygun buldum. Güvenilir mi? Orion Şarjlı Lityum Pil Orion Şarjlı Lityum Pil - 2450 mAh 12C 3.7V INR1860P, üstün performansı ve uzun ömürlü yapısı ile dikkat çeker. www.pilpaketi.com Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla güvenilir. Powerbank'in kasasını nasıl yapacaksınız acaba? Merak ettim ben de yapmak isityorum.
Ca_rb0nn Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:25 #3 imeici dedi: Bildiğim kadarıyla güvenilir. Powerbank'in kasasını nasıl yapacaksınız acaba? Merak ettim ben de yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir 4pilli bir de 1 pilli yapacağım. 4pilli için Custom 3D baskı alacağım, tekli için sadece makaron olacak.
imeici dedi: Bildiğim kadarıyla güvenilir. Powerbank'in kasasını nasıl yapacaksınız acaba? Merak ettim ben de yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir 4pilli bir de 1 pilli yapacağım. 4pilli için Custom 3D baskı alacağım, tekli için sadece makaron olacak.
I imeici Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Allah ne verdiyse Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi Bugün 00:02 #4 Ca_rb0nn dedi: Hocam bir 4pilli bir de 1 pilli yapacağım. 4pilli için Custom 3D baskı alacağım, tekli için sadece makaron olacak. Genişletmek için tıkla... 3D baskı konusunda dilerseniz yardımcı olabilirim bu hizmeti veriyorum.
Ca_rb0nn dedi: Hocam bir 4pilli bir de 1 pilli yapacağım. 4pilli için Custom 3D baskı alacağım, tekli için sadece makaron olacak. Genişletmek için tıkla... 3D baskı konusunda dilerseniz yardımcı olabilirim bu hizmeti veriyorum.