berat0089 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Merhaba MSConfig'den bir program silmişim herhalde pin kullanılamıyor yazısıyla karşılaştım PIN'i ayarlaya basıyorum hiçbir şey olmuyor?
Merhaba MSConfig'den bir program silmişim herhalde pin kullanılamıyor yazısıyla karşılaştım PIN'i ayarlaya basıyorum hiçbir şey olmuyor?
KS KS berat0089 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #11 berat0089 dedi: Evet aynı şey olduğu için dedim. Genişletmek için tıkla... Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum berat0089 dedi: Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girdim Artı 0 Eksi
berat0089 dedi: Evet aynı şey olduğu için dedim. Genişletmek için tıkla... Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum berat0089 dedi: Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girdim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.910 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #12 berat0089 dedi: Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum Güvenli moda girdim. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşın. Artı 0 Eksi
berat0089 dedi: Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum Güvenli moda girdim. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşın.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.431 Makaleler 22 Çözümler 167 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 18 Nisan 2025 #13 berat0089 dedi: Evet aynı şey olduğu için dedim Genişletmek için tıkla... Aynı şey olsaydı düzeltme gereği duymazdım. berat0089 dedi: Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum Güvenli moda girdim Genişletmek için tıkla... Güvenli modla giriş yaptıysanız pin ve parolanız aynı sanırım. Win + R -> msconfig -> Windowsu normal yükle. Artı 0 Eksi
berat0089 dedi: Evet aynı şey olduğu için dedim Genişletmek için tıkla... Aynı şey olsaydı düzeltme gereği duymazdım. berat0089 dedi: Millet iyi ilerliyordum Hotmail hesabı kurmuşum ben Hotmail şifresini unuttum Güvenli moda girdim Genişletmek için tıkla... Güvenli modla giriş yaptıysanız pin ve parolanız aynı sanırım. Win + R -> msconfig -> Windowsu normal yükle.
KS KS berat0089 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #14 Bayram Reis dedi: Aynı şey olsaydı düzeltme gereği duymazdım. Güvenli modla giriş yaptıysanız pin ve parolanız aynı sanırım. Win + r -> MSConfig -> Windows'u normal yükle. Genişletmek için tıkla... Hotmail parolası istedi. Bayram Reis dedi: Aynı şey olsaydı düzeltme gereği duymazdım. Güvenli modla giriş yaptıysanız pin ve parolanız aynı sanırım. Win + r -> MSConfig -> Windows'u normal yükle. Genişletmek için tıkla... Hayır içeriye giremedim güvenli moddayım hala. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Aynı şey olsaydı düzeltme gereği duymazdım. Güvenli modla giriş yaptıysanız pin ve parolanız aynı sanırım. Win + r -> MSConfig -> Windows'u normal yükle. Genişletmek için tıkla... Hotmail parolası istedi. Bayram Reis dedi: Aynı şey olsaydı düzeltme gereği duymazdım. Güvenli modla giriş yaptıysanız pin ve parolanız aynı sanırım. Win + r -> MSConfig -> Windows'u normal yükle. Genişletmek için tıkla... Hayır içeriye giremedim güvenli moddayım hala.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.910 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #15 berat0089 dedi: Hotmail parolası istedi. Hayır içeriye giremedim güvenli moddayım hala. Genişletmek için tıkla... Hotmail parolasını değiştirin. Artı 0 Eksi
berat0089 dedi: Hotmail parolası istedi. Hayır içeriye giremedim güvenli moddayım hala. Genişletmek için tıkla... Hotmail parolasını değiştirin.
KS KS berat0089 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #16 Einstein dedi: Ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Hotmail parolasını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Telefona kod istiyor ben hatlı bir saate girmiştim olmuyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Hotmail parolasını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Telefona kod istiyor ben hatlı bir saate girmiştim olmuyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.431 Makaleler 22 Çözümler 167 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 18 Nisan 2025 #17 berat0089 dedi: Telefona kod istiyor ben hatlı bir saate girmiştim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hatı telefona takın. Eğer dijital hatsa şunu yapın: Artı 0 Eksi
berat0089 dedi: Telefona kod istiyor ben hatlı bir saate girmiştim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hatı telefona takın. Eğer dijital hatsa şunu yapın:
KS KS berat0089 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #18 Bayram Reis dedi: Hatı telefona takın. Eğer dijital hatsa şunu yapın: Genişletmek için tıkla... Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. berat0089 dedi: Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. Genişletmek için tıkla... berat0089 dedi: Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. Genişletmek için tıkla... Formatlamak istedim Hotmail istedi çıldıracağım. Bayram Reis dedi: Hatı telefona takın. Eğer dijital hatsa şunu yapın: Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırlama kararı aldım zaten kasıyordu size çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 18 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Hatı telefona takın. Eğer dijital hatsa şunu yapın: Genişletmek için tıkla... Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. berat0089 dedi: Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. Genişletmek için tıkla... berat0089 dedi: Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. Genişletmek için tıkla... Formatlamak istedim Hotmail istedi çıldıracağım. Bayram Reis dedi: Hatı telefona takın. Eğer dijital hatsa şunu yapın: Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırlama kararı aldım zaten kasıyordu size çok teşekkür ederim.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.431 Makaleler 22 Çözümler 167 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 18 Nisan 2025 #19 berat0089 dedi: Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. Formatlamak istedim Hotmail istedi çıldıracağım. Bilgisayarı sıfırlama kararı aldım zaten kasıyordu size çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Formatlama da hotmail istedi? Sıfırlama mı yapıyorsunuz formatlama mı? Yöntemi yazmamışım. Şifre kırma yöntemiyle yapabilirdiniz. Neyse iyi günler. Artı 0 Eksi
berat0089 dedi: Pin istedi o yöntemi tamamen yok edelim. Formatlamak istedim Hotmail istedi çıldıracağım. Bilgisayarı sıfırlama kararı aldım zaten kasıyordu size çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Formatlama da hotmail istedi? Sıfırlama mı yapıyorsunuz formatlama mı? Yöntemi yazmamışım. Şifre kırma yöntemiyle yapabilirdiniz. Neyse iyi günler.
KS KS berat0089 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #20 Bayram Reis dedi: Formatlama da Hotmail istedi? Sıfırlama mı yapıyorsunuz formatlama mı? Yöntemi yazmamışım. Şifre kırma yöntemiyle yapabilirdiniz. Neyse iyi günler. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yapıyorum dosyalar kalsın dedim Hotmail istedi sonra kalmayan yere basınca 2-3 seçenek çıktı onları işaretledim ve sıfırlanıyor şu an. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Formatlama da Hotmail istedi? Sıfırlama mı yapıyorsunuz formatlama mı? Yöntemi yazmamışım. Şifre kırma yöntemiyle yapabilirdiniz. Neyse iyi günler. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yapıyorum dosyalar kalsın dedim Hotmail istedi sonra kalmayan yere basınca 2-3 seçenek çıktı onları işaretledim ve sıfırlanıyor şu an.