Pinaview virüs mü?

yus4ff

Decipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık -

Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 -
Meslek
Öğrenci
Görev yöneticisinde başlangıçta duruyordu. Dosya konumu açılmıyor. Virüs müdür nedir çözemedim internette de fazla bir bilgi yok. Devre dışı bıraktım ama nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman normal virüs tarama uygulamalarını deneyin eğer olmuyorsa ve format atmak istemiyorsanız paralı virüsü taramam programı kullanmayı deneyin belki o bulur ve siler

İndirdim hocam.Chrome izin vermedi ama Edge'de tehlikeli falan demedi.

Böyle bir ekran geldi hocam.Ne yapmalıyım bunları?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (375).png
    176,1 KB · Görüntüleme: 81
@yus4ff Zona kurmuşsunuz ayrıca.
Bunlar potential unwanted program olduğu için çok ciddi değil. Bunları karantinaya alın.

@yus4ff Zona kurmuşsunuz ayrıca.
Bunlar potential unwanted program olduğu için çok ciddi değil. Bunları karantinaya alın.
Yani tikleyip sonraki diyorum değil mi hocam,cahilliğimin kusuruna bakmayın gram anlamam bu virüslerden falan

Hocam önceden yüklenmiş yazılım olarak çıktı bunlarda.HP yazıyor zatende silmeme gerek var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (376).png
    185,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Görüntüsü (377).png
    185,6 KB · Görüntüleme: 83
Bunları boş verin. Benim cihazda da Lenovo ile ilgili dosyalardan bahsediyor. Bunlar sorunlu değil, önceden yüklenmiş yazilim.
@yus4ff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…