Ping 40'tan 996'ya çıkma sorunu

tailor34

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık bir ay önce vatandan bilgisayar topladım. İstanbul'da ikamet ederken ki internet bağlantımda en fazla 40 ping görüyordum. Aydında okuyorum buradaki interneti kullandığımda sık sık 996 pinge ulaşıyorum yükseliyor. Öyle sonra 70'e düşüyor ama ev arkadaşlarımın bilgisayarında sorun yok. Onlarda 40-50 arasında oynuyor. Ping benim minimum pingim 70-80 ve onlarda böyle çıkmıyor ping. Sorun ethernet kablosu mu dedim hayır, arkadaşımın ethernet kablosunu denedim yine aynı. CS:GO oynarken bi bende çıkıyor. Böyle ayarları sıfırladım oyunun yine aynı bi ayar yapmadım. Sorun sizce nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yeni pc'n hayurlı olsun güle güle kullan. Arkaplan uygulamaları güncelleme alıyor olabilir. Malware-virus kaynaklı olabilir. Antivirüs optimize edilmemiş olabilir ki bu olmadık zamanlarda güncelleme almasına neden olabiliyor.

Teşekkür ederim. Fakat sanmıyorum güncelleme olduğunu virüs bulaşmış olamaz ama neden yaptığını gerçekten bilmiyorum kafayı yemek üzereyim.

görev yöneticisinden kaynak izleyiciyi açın. ağ sekmesine gelin ve ping yaptığı zamanlarda ağ tüketimini inceleyin. size neyin bu kadar yorduğunu az çok söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…