JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 5 Şubat 2022 #1 Valorant'ta 31 ping alıyorum. Modem VDSL fakat indirme hızı upload bayağı yüksek ama ping 31 nasıl daha düşürebilirim?
Valorant'ta 31 ping alıyorum. Modem VDSL fakat indirme hızı upload bayağı yüksek ama ping 31 nasıl daha düşürebilirim?
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #2 JETTİN ULTİSİ dedi: Valorant'ta 31 ping alıyorum. Modem VDSL fakat indirme hızı upload bayağı yüksek ama ping 31 nasıl daha düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun sırasında ben Wi-Fi'yi kapatıyorum.
JETTİN ULTİSİ dedi: Valorant'ta 31 ping alıyorum. Modem VDSL fakat indirme hızı upload bayağı yüksek ama ping 31 nasıl daha düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun sırasında ben Wi-Fi'yi kapatıyorum.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 6 Şubat 2022 #3 JETTİN ULTİSİ dedi: Valorant'ta 31 ping alıyorum. Modem VDSL fakat indirme hızı upload bayağı yüksek ama ping 31 nasıl daha düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde oturuyorsun? Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun? Aldığınız ping değeri gayet iyi daha düşüğü pek etkilemez oyununuzu.
JETTİN ULTİSİ dedi: Valorant'ta 31 ping alıyorum. Modem VDSL fakat indirme hızı upload bayağı yüksek ama ping 31 nasıl daha düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde oturuyorsun? Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun? Aldığınız ping değeri gayet iyi daha düşüğü pek etkilemez oyununuzu.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 Suphelia dedi: Hangi şehirde oturuyorsun? Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun? Aldığınız ping değeri gayet iyi daha düşüğü pek etkilemez oyununuzu. Genişletmek için tıkla... Bir tık etkiliyor 10 la 30-40 ping yani en azından valoda bence öyle
Suphelia dedi: Hangi şehirde oturuyorsun? Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsun? Aldığınız ping değeri gayet iyi daha düşüğü pek etkilemez oyununuzu. Genişletmek için tıkla... Bir tık etkiliyor 10 la 30-40 ping yani en azından valoda bence öyle
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #5 Kablolu kullanabilirsin.