Ping değerimi nasıl azaltabilirim?

Uydu falan değil o bildiğimiz Wi-Fi yani Access Point sistemidir? Tek farkı daha gelişmiş cihazlarla yapılmasıdır. Ping sorunu kaynağı merkezde bulunan dağıtım yapan Access Point bağlı birden çok Client yani müşteri olmasıdır. Çözüm ise bire bir link ile mümkündür.

Başka önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Burda hiçbir alt yapı yokmuş.

Daha önce hiç altyapı olmayan yerlere Türk Telekom fiber götürüyor. Birebir eve kadar fiber olmasada mahalleye sokağa kadar fiber getirip evinize bakır kablo ile VDSL hizmeti sunuyor. Bu yöntem hem mevcut altyapıları kullanmak için hem de fiber maliyetini düşürmek amaçlı geliştirilmiştir. Bölgenize hangi firma bakıyorsa onun genel müdürlüğüne gidip başvuru yapabilirsiniz.

Evet. Bize demişlerdi alt yapı bekliceksiniz en kısa sürede yapılır dediler ama gelmeyince bizde tol bilişim'e başvurduk.
Peki fiber eve direkt mi bağlıyor yoksa mahalleye mi getiriyor.

Evet. Bize demişlerdi alt yapı bekliceksiniz en kısa sürede yapılır dediler ama gelmeyince bizde tol bilişim'e başvurduk.
Peki fiber eve direkt mi bağlıyor yoksa mahalleye mi getiriyor.

Eve kadar fiber biraz hayal olacaktır. Genelde VDSL veriyorlar bende VDSL müşterisiyim ama TürkNet kullanıyorum. 100 download 8 upload 75, 99 TL alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…