Ping Değerinin "1" Olması

o zaman speed testlerin hepsi yalan

Ping değerini etkileyen en önemli unsur ISS alt yapı kalitesidir. Bilgisayarında kullandığın ağ kartı - modem sandığınız kadar etki etmez. En önemli olay kullanılan kablo tipi ve özellikleridir. Yani ISS sana fiber alt yapı sağlayamazken oyun ekranında 7ms görsen buna inanman saçma olur

Ayrıca bu sayfalar nereye veri paketi yolluyor? Bunu bilmek lazım. Bir başka web sayfası veriyi bir başka noktaya gönderecek ve arada geçen zaman arasında farklılık olacak.
Bu yüzden en gerçekçi değerleri yine bizzat gerçek hayatta alırız. ISS firmalarının bu tür web sayfalarına bir etkisi - bir parmağı var mı onu da bilmiyorum.
Speedtest sonuçları gerçektir ancak ping değeri "Paketin nereye gönderildiği ile doğrudan alakalı olarak" azalabilen veya çoğalabilen bir değerdir.

Komut İstemi çalıştır ve "ping ******.com" yaz gönder, ortalama - min - max pnig sürelerini görebilirsin. Technopat.net gibi adreslere olan bağlantı süren daha yüksek olacaktır çünkü bir web sunucusu.

Veya "google.com" adresine ping gönder, "garantiserver.com" yaz gönder, alabileceğin minimum değerleri görürsün. Bu değerler birebir gerçektir.

CS GO en düşük 40 MS aldığımı gördüm. Var mı daha az alan?
Rekabetçide Avrupa sunucularında 40ms civarı iyi bir değer. Türkiye sunucularında kötü. Az önce rastgele bir sunucuya girip baktım. Değerlerde değişen birşey yok. Ping için 5 diyor. Ama o gösterge 5'in altına düşmüyorda olabilir.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…