Ping düşürmek için neler yapılabilir?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar, iyi sosyaller!

Eskiden LoL'de 14-15 ping alırdım şimdi 25'lere kadar çıktı. Modem değişeceğim. Ethernet'im kaliteli, Başka ne gibi yollar vardır ping düşürmek için?

Keenetic modem alırsan ping düşürme ayarı var. Onun dışında başka pek bir yol yok.

Lig ne hocam? 5 sezon oynadım geçen sezon Master idim ve adc oynuyordum. Ping FPS delay hepsini anlayabiliyordum. LoL'de 25 ile 15 ping arasında bir fark göremiyorum.

Keenetic modem alırsan ping düşürme ayarı var. Onun dışında başka pek bir yol yok.
Onu alacağım zaten ama bugün televizyon için kablonetten arkadaşlar geldi. Keenetic'i internetten gösterdim uyumlu değil dediler VDSL2.
Lig ne hocam? 5 sezon oynadım geçen sezon Master idim ve adc oynuyordum. Ping FPS delay hepsini anlayabiliyordum. LoL'de 25 ile 15 ping arasında bir fark göremiyorum.
Hocam 4 yıldır rank kasmıyorum sezon 6'da Master ELO'ydum üst üste 2 maç kazansam Chall olacaktım. Sezon 1'den beri oynuyorum.
Kablonet.

Bende Kablonet kullanıyorum ne gibi bir sorun var modem Infinity 401 değilse normal modem kirala.

Hocam modem neredeyse 10 senelik. Verdikleri modem çöp değil mi?

Hayır benim 7 senelik modemim vardı sürekli ping artıyordu sonra ekip değişmesi lazım dedi ve değiştirdiler kiraladım verdikleri modem süper 5 GHz'de ehternet değerleirni alıyorum sen düşün kablosuz bu bir de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…