Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 24 Nisan 2020 #21 Patrixcs dedi: İstanbul'da oturmuyorum . Bursada oturuyorum. Bursa ile İstanbul arasında ping farkı yok. Genişletmek için tıkla... Anlatmak istediğimi anladın o halde.
Patrixcs dedi: İstanbul'da oturmuyorum . Bursada oturuyorum. Bursa ile İstanbul arasında ping farkı yok. Genişletmek için tıkla... Anlatmak istediğimi anladın o halde.
P Puncher Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 92 24 Mayıs 2020 #22 Direk bunu atsam her halde ping farkı çok etki eder Karşındaki adamın 5 pingi varsa ve senin 75 80 arası pingin varsa sonuc bu olur. Twitchde klipi var adam 1 saniye sonra çıkıyor ama o vurulmuş oluyor twitchden 0.5 ile klipi izliye bilirisin. Buyur yavaşlatırmış şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 24 Mayıs 2020
Direk bunu atsam her halde ping farkı çok etki eder Karşındaki adamın 5 pingi varsa ve senin 75 80 arası pingin varsa sonuc bu olur. Twitchde klipi var adam 1 saniye sonra çıkıyor ama o vurulmuş oluyor twitchden 0.5 ile klipi izliye bilirisin. Buyur yavaşlatırmış şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et