Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Ben ve arkadaşımda bu durum mevcut Epic Games'te sorun olmuyor. Speedtest'te pingim 10 olarak gözüküyor acaba bir bildiri var mı ne zaman geçer?
Ben ve arkadaşımda bu durum mevcut Epic Games'te sorun olmuyor. Speedtest'te pingim 10 olarak gözüküyor acaba bir bildiri var mı ne zaman geçer?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.669 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Temmuz 2025 #2 Soraka Kajmer dedi: Ben ve arkadaşımda bu durum mevcut Epic Games'te sorun olmuyor. Speedtest'te pingim 10 olarak gözüküyor acaba bir bildiri var mı ne zaman geçer? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam cs oynayamadım pingden.
Soraka Kajmer dedi: Ben ve arkadaşımda bu durum mevcut Epic Games'te sorun olmuyor. Speedtest'te pingim 10 olarak gözüküyor acaba bir bildiri var mı ne zaman geçer? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam cs oynayamadım pingden.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.176 Çözümler 44 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 Soraka Kajmer dedi: Ben ve arkadaşımda bu durum mevcut Epic Games'te sorun olmuyor. Speedtest'te pingim 10 olarak gözüküyor acaba bir bildiri var mı ne zaman geçer? Genişletmek için tıkla... Steam serverları normal duruyor ama CS serverları full dolu gözüküyor.
Soraka Kajmer dedi: Ben ve arkadaşımda bu durum mevcut Epic Games'te sorun olmuyor. Speedtest'te pingim 10 olarak gözüküyor acaba bir bildiri var mı ne zaman geçer? Genişletmek için tıkla... Steam serverları normal duruyor ama CS serverları full dolu gözüküyor.