S Superova Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 90 2 Şubat 2023 #11 Girdap dedi: Evet öyle oluyor ayara gerek yok. Evin içerisinde en fazla ne kadar kablo kullanabilirsin ki sorun çıkarsın? Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol pingim şu an 29-31 arası takılma yok. Superova dedi: Çok sağ ol pingim şu an 29-31 arası takılma yok. Genişletmek için tıkla... Ama daha düşürme yolu var mı insanlara bakiyorum 8 15 falan. DCDLegend dedi: Kullandığınız internet kaç Mbps ve kaç uploadı var? Genişletmek için tıkla... Telefon Hiz testinde Download 25.9 Mbps. Upload 4.8 Mbps. Jitter 5 ms. Interent paketinde 75 yaziyordu. Son düzenleme: 3 Şubat 2023
Girdap dedi: Evet öyle oluyor ayara gerek yok. Evin içerisinde en fazla ne kadar kablo kullanabilirsin ki sorun çıkarsın? Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol pingim şu an 29-31 arası takılma yok. Superova dedi: Çok sağ ol pingim şu an 29-31 arası takılma yok. Genişletmek için tıkla... Ama daha düşürme yolu var mı insanlara bakiyorum 8 15 falan. DCDLegend dedi: Kullandığınız internet kaç Mbps ve kaç uploadı var? Genişletmek için tıkla... Telefon Hiz testinde Download 25.9 Mbps. Upload 4.8 Mbps. Jitter 5 ms. Interent paketinde 75 yaziyordu.
DCDLegend Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus RX 6700 XT XPG 16 GB 8X2 3200 MHZ Asus Prime M-K II Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya ve iç mekan tasarım 3 Şubat 2023 #12 Superova dedi: Çok sağ ol pingim şu an 29-31 arası takılma yok. Ama daha düşürme yolu var mı insanlara bakiyorum 8 15 falan. Telefon Hiz testinde Download 25.9 Mbps. Upload 4.8 Mbps. Jitter 5 ms. Interent paketinde 75 yaziyordu. Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız 75 mbps nasıl 25 mbps alıyorsunuz hocam bir de bilgisayardan test edin şu hız testini
Superova dedi: Çok sağ ol pingim şu an 29-31 arası takılma yok. Ama daha düşürme yolu var mı insanlara bakiyorum 8 15 falan. Telefon Hiz testinde Download 25.9 Mbps. Upload 4.8 Mbps. Jitter 5 ms. Interent paketinde 75 yaziyordu. Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız 75 mbps nasıl 25 mbps alıyorsunuz hocam bir de bilgisayardan test edin şu hız testini
S Superova Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 90 4 Şubat 2023 #13 DCDLegend dedi: İnternet hızınız 75 mbps nasıl 25 mbps alıyorsunuz hocam bir de bilgisayardan test edin şu hız testini Genişletmek için tıkla... Pcye kablo takip yaptim Ping 13ms Download 9.5 mbps Jitter 4ms Upload 4.7 mbps
DCDLegend dedi: İnternet hızınız 75 mbps nasıl 25 mbps alıyorsunuz hocam bir de bilgisayardan test edin şu hız testini Genişletmek için tıkla... Pcye kablo takip yaptim Ping 13ms Download 9.5 mbps Jitter 4ms Upload 4.7 mbps
DCDLegend Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus RX 6700 XT XPG 16 GB 8X2 3200 MHZ Asus Prime M-K II Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya ve iç mekan tasarım 4 Şubat 2023 #14 Superova dedi: PC'ye kablo takip yaptim. Ping 13ms. Download 9.5 Mbps. Jitter 4ms. Upload 4.7 Mbps. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz gayet iyi hocam ama download düşük gördüğüm kadarıyla normalde iyi ping almanız lazım bu değerler ile oyunlarda.
Superova dedi: PC'ye kablo takip yaptim. Ping 13ms. Download 9.5 Mbps. Jitter 4ms. Upload 4.7 Mbps. Genişletmek için tıkla... Değerleriniz gayet iyi hocam ama download düşük gördüğüm kadarıyla normalde iyi ping almanız lazım bu değerler ile oyunlarda.
S Superova Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 90 4 Şubat 2023 #15 DCDLegend dedi: Değerleriniz gayet iyi hocam ama download düşük gördüğüm kadarıyla normalde iyi ping almanız lazım bu değerler ile oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam modem ya da Ethernet kablosundan olabilirmi ? Kablo 2 yilik bazi yerleri bükük yenisini alsam duzelir mi?
DCDLegend dedi: Değerleriniz gayet iyi hocam ama download düşük gördüğüm kadarıyla normalde iyi ping almanız lazım bu değerler ile oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam modem ya da Ethernet kablosundan olabilirmi ? Kablo 2 yilik bazi yerleri bükük yenisini alsam duzelir mi?
DCDLegend Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus RX 6700 XT XPG 16 GB 8X2 3200 MHZ Asus Prime M-K II Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya ve iç mekan tasarım 4 Şubat 2023 #16 Superova dedi: Hocam modem ya da Ethernet kablosundan olabilir mi? Kablo 2 yilik bazi yerleri bükük yenisini alsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam internete bağlanıyorsa kabloda sıkıntı yoktur sizin kullandığınız kablo sarı olan mı yoksa gri olan mı gri kabloyu kullanman sana artı sağlar.
Superova dedi: Hocam modem ya da Ethernet kablosundan olabilir mi? Kablo 2 yilik bazi yerleri bükük yenisini alsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam internete bağlanıyorsa kabloda sıkıntı yoktur sizin kullandığınız kablo sarı olan mı yoksa gri olan mı gri kabloyu kullanman sana artı sağlar.
S Superova Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 90 4 Şubat 2023 #17 DCDLegend dedi: Hocam internete bağlanıyorsa kabloda sıkıntı yoktur sizin kullandığınız kablo sarı olan mı yoksa gri olan mı gri kabloyu kullanman sana artı sağlar. Genişletmek için tıkla... Gri kablo internete baglaniyor ama taktigimda ilk 10sn falan baglanmiyor. Sonra calisiyor 2 odanin arasinda 2 pencere var kablo dışarıdan gidiyor yani 2 pencereye sıkışık duruyor camin kapali olmasi icin.
DCDLegend dedi: Hocam internete bağlanıyorsa kabloda sıkıntı yoktur sizin kullandığınız kablo sarı olan mı yoksa gri olan mı gri kabloyu kullanman sana artı sağlar. Genişletmek için tıkla... Gri kablo internete baglaniyor ama taktigimda ilk 10sn falan baglanmiyor. Sonra calisiyor 2 odanin arasinda 2 pencere var kablo dışarıdan gidiyor yani 2 pencereye sıkışık duruyor camin kapali olmasi icin.
DCDLegend Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Asus RX 6700 XT XPG 16 GB 8X2 3200 MHZ Asus Prime M-K II Cinsiyet Erkek Meslek Mobilya ve iç mekan tasarım 4 Şubat 2023 #18 Superova dedi: Gri kablo internete baglaniyor ama taktigimda ilk 10sn falan baglanmiyor. Sonra calisiyor 2 odanin arasinda 2 pencere var kablo dışarıdan gidiyor yani 2 pencereye sıkışık duruyor camin kapali olmasi icin. Genişletmek için tıkla... O hızı düşürür mü bilmiyorum ama gri kablo hızlı olması gerekiyor hocam acaba siz oyundayken başkaları bağlandığı için olabilir mi?
Superova dedi: Gri kablo internete baglaniyor ama taktigimda ilk 10sn falan baglanmiyor. Sonra calisiyor 2 odanin arasinda 2 pencere var kablo dışarıdan gidiyor yani 2 pencereye sıkışık duruyor camin kapali olmasi icin. Genişletmek için tıkla... O hızı düşürür mü bilmiyorum ama gri kablo hızlı olması gerekiyor hocam acaba siz oyundayken başkaları bağlandığı için olabilir mi?
_ByYuSuF06_ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.836 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU İPHONE 6S 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2023 #19 5 GHz ile bağlanın Game booster vs işe yaramaz Ethernet kablosuyla bağlayın Wi-Fi ile bağlanıyorsanız sinyal güçlendirici alabilirsiniz.
5 GHz ile bağlanın Game booster vs işe yaramaz Ethernet kablosuyla bağlayın Wi-Fi ile bağlanıyorsanız sinyal güçlendirici alabilirsiniz.
S Superova Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 90 12 Şubat 2023 #20 DCDLegend dedi: O hızı düşürür mü bilmiyorum ama gri kablo hızlı olması gerekiyor hocam acaba siz oyundayken başkaları bağlandığı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu taktım Valorant'ta 28-31 ping alıyordum sonra birden 35-150 arası oldu ama takılma donma yok oyun normal ve Steam'de oyun yüklerken 1.2mb/sn de sabit kalıyor.
DCDLegend dedi: O hızı düşürür mü bilmiyorum ama gri kablo hızlı olması gerekiyor hocam acaba siz oyundayken başkaları bağlandığı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu taktım Valorant'ta 28-31 ping alıyordum sonra birden 35-150 arası oldu ama takılma donma yok oyun normal ve Steam'de oyun yüklerken 1.2mb/sn de sabit kalıyor.