Vezirbey Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #1 Son zamanlarda internet hızım bayağı düşmüştü ve Avrupa sunuculularda pingim 500-1000 arası olmaya başladı. Tavsiyeniz var mıdır?
Son zamanlarda internet hızım bayağı düşmüştü ve Avrupa sunuculularda pingim 500-1000 arası olmaya başladı. Tavsiyeniz var mıdır?
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Vezirbey dedi: Son zamanlarda internet hızım bayağı düşmüştü ve Avrupa sunuculularda pingim 500-1000 arası olmaya başladı. Tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... ethernet kablosu ile bağlanın bağlı değilseniz.
Vezirbey dedi: Son zamanlarda internet hızım bayağı düşmüştü ve Avrupa sunuculularda pingim 500-1000 arası olmaya başladı. Tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... ethernet kablosu ile bağlanın bağlı değilseniz.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 21 Eylül 2023 #3 Vezirbey dedi: Son zamanlarda internet hızım bayağı düşmüştü ve Avrupa sunuculularda pingim 500-1000 arası olmaya başladı. Tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok, kablo ile bağlı değilseniz kablo ile bağlanın. Ping sunucularla alakalı bir şey ve ISS bir şey yapmadan değiştiremezsiniz.
Vezirbey dedi: Son zamanlarda internet hızım bayağı düşmüştü ve Avrupa sunuculularda pingim 500-1000 arası olmaya başladı. Tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok, kablo ile bağlı değilseniz kablo ile bağlanın. Ping sunucularla alakalı bir şey ve ISS bir şey yapmadan değiştiremezsiniz.
Vezirbey Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #4 ZerefDragneel dedi: Yok, kablo ile bağlı değilseniz kablo ile bağlanın. Ping sunucularla alakalı bir şey ve ISS bir şey yapmadan değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanıyorum ama DNS olarak karar veremedim. Güzel bir DNS serverı var mı?
ZerefDragneel dedi: Yok, kablo ile bağlı değilseniz kablo ile bağlanın. Ping sunucularla alakalı bir şey ve ISS bir şey yapmadan değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanıyorum ama DNS olarak karar veremedim. Güzel bir DNS serverı var mı?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 21 Eylül 2023 #5 Vezirbey dedi: Ethernet kullanıyorum ama DNS olarak karar veremedim. Güzel bir DNS serverı var mı? Genişletmek için tıkla... DNS ile alakası yok, çoğu oyun DNS değil direkt IP üzerinden bağlanıyor.
Vezirbey dedi: Ethernet kullanıyorum ama DNS olarak karar veremedim. Güzel bir DNS serverı var mı? Genişletmek için tıkla... DNS ile alakası yok, çoğu oyun DNS değil direkt IP üzerinden bağlanıyor.