Speedtest sitesinde testi başlatığımda bana 33 ping 35 download 5-6 arası upload hız değerlerini veriyor ama oyunlarda kreatifte 70 ping alıyorum. Rekabetçide en iyi 90 ping alıyorum. İnternet fiber anlamadım giti.
Speedtest üzerinde 33ping olması başlı başlına bir sorun zaten. Sağlıklı bir internet 3 - 5ping aralığında olmalıdır serverlar üzerinden test edildiğinde. Müşteri temsilcilerini arayın yardımcı olmaya çalışsınlar.
Speedtest sitesinde testi başlatığımda bana 33 ping 35 download 5-6 arası upload hız değerlerini veriyor ama oyunlarda kreatifte 70 ping alıyorum. Rekabetçide en iyi 90 ping alıyorum. İnternet fiber anlamadım giti.
Nerede oturuyorsunuz hocam? Eğer sadece İstanbul'da pop noktası olan bir ISS kullanıyorsanız ve doğu tarafında oturuyorsanız o yüzden Speedtest pingi yüksek çıkar.
Kesin konuşmak istemiyorum ama fiberde böyleyse VDSL falan kullansanız nasıl olur siz düşünün. Burada en büyük sorun "30" yazan değer. Ne yazık sizin yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Eğer sizin ev içi tesisat vs düzgünse sorun altyapıda. Bununda düzeltilme ihtimali düşük.