lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 25 Eylül 2023 #1 Örneğin LoL oynarken bir anda kendimi biraz daha arkada veya önde buluyorum. Sanki pingim varmış gibi anlık oluyor. Ancak pingim yo. K FPS düşmesi yemiyorum. Nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2023
Örneğin LoL oynarken bir anda kendimi biraz daha arkada veya önde buluyorum. Sanki pingim varmış gibi anlık oluyor. Ancak pingim yo. K FPS düşmesi yemiyorum. Nedeni nedir?
H HaciSakir28 Picopat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 447 Çözümler 4 25 Eylül 2023 #2 Bendede oluyor aynısı tr sunucusunda ping 10 falan ama geri gidiyor falan. EU westte olmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 25 Eylül 2023 #3 HaciSakir28 dedi: Bende de oluyor aynısı TR sunucusunda ping 10 falan ama geri gidiyor falan. EU West'te olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yani PC ile alakası yok değil mi server ile alakalı. Artı 0 Eksi
HaciSakir28 dedi: Bende de oluyor aynısı TR sunucusunda ping 10 falan ama geri gidiyor falan. EU West'te olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yani PC ile alakası yok değil mi server ile alakalı.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #4 FPS'îniz çok yüksekse olabilir. Benim kardeşimde 240 FPS falan olunca fena laglanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 25 Eylül 2023 #5 prex dedi: FPS'îniz çok yüksekse olabilir. Benim kardeşimde 240 FPS falan olunca fena laglanıyor. Genişletmek için tıkla... 300 civarı alıyorum olabilir. Artı 0 Eksi
prex dedi: FPS'îniz çok yüksekse olabilir. Benim kardeşimde 240 FPS falan olunca fena laglanıyor. Genişletmek için tıkla... 300 civarı alıyorum olabilir.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #6 lumei dedi: 300 civarı alıyorum olabilir. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan biraz kısın. Örneğin monitörünüz 144 Hz ise ona en yakın değere limitleyin. Dikey eşitlemeden bahsetmiyorum orada FPS limiti seçeneği var. Artı 0 Eksi
lumei dedi: 300 civarı alıyorum olabilir. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan biraz kısın. Örneğin monitörünüz 144 Hz ise ona en yakın değere limitleyin. Dikey eşitlemeden bahsetmiyorum orada FPS limiti seçeneği var.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 25 Eylül 2023 #7 Hareket öngörme açık kullanıyorsanız düşük pingdeyken düzgün çalışmayıp böyle hatalara yol açabiliyor, kapatın. Paket kaybı da olabilir. Artı 0 Eksi
Hareket öngörme açık kullanıyorsanız düşük pingdeyken düzgün çalışmayıp böyle hatalara yol açabiliyor, kapatın. Paket kaybı da olabilir.