Arkadaşlar selam, benim sorunum şöyle Millenicom Türk Telekom gibi sitelerde Speedtest yaptığımda ping değerim 20-30 arasında değişiyor fakat League of Legends adlı oyuna girdiğimde ping değerim en az 80 oluyor. Bu konu hakkında napmam lazım CAT-5 kablo türüyle kablolu bağlanmaktayım internete(CMD komutundan ping testleri de yaptım)
Ben de aynı problemi yaşıyordum eski cihazımla. Ve yine LoL'de yapıyordu bunu ki senin ping değerlerin benden daha iyi. SSD ve RAM yükselttim bir gün ve o problem ortadan kalktı. Kendiliğinden mi oldu SSD ve RAM değişince mi oldu çok net anlayabilmiş değilim. Bilgisayarının özelliklerini de yazabilir misin?
Ben de aynı problemi yaşıyordum eski cihazımla. Ve yine LoL'de yapıyordu bunu ki senin ping değerlerin benden daha iyi. SSD ve RAM yükselttim bir gün ve o problem ortadan kalktı. Kendiliğinden mi oldu SSD ve RAM değişince mi oldu çok net anlayabilmiş değilim. Bilgisayarının özelliklerini de yazabilir misin?
Gördüğüm kadarıyla bilgisayarın ağı zorlayacak bir sisteme sahip değil, gayet yeterli bir sistem. Beni sistemin çok düşük kalıyordu. İmkanın varsa başka bir pc ile denesen iyi olur. Hatta mı problem var pc'de mi ?