weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 34 Mbps hız alıyorum. Buna rağmen CS:GO oynarken pingim 200'lere kadar çıkıyor. Modemi yeni değiştirdim. Kablolu bir şekilde bağlanıyorum. Evdeki herkesi Wi-Fi'den çıkarıyorum buna rağmen pingim var neden olabilir?
34 Mbps hız alıyorum. Buna rağmen CS:GO oynarken pingim 200'lere kadar çıkıyor. Modemi yeni değiştirdim. Kablolu bir şekilde bağlanıyorum. Evdeki herkesi Wi-Fi'den çıkarıyorum buna rağmen pingim var neden olabilir?
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 27 Şubat 2021 #2 Sağlayıcınız ile görüşmeniz mantıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Şubat 2021 #3 Burada pinginiz kaç çıkıyor? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Artı 0 Eksi
Burada pinginiz kaç çıkıyor? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
KS KS weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #4 poorfredo dedi: Burada pinginiz kaç çıkıyor? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... 31 çıkıyor Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: Burada pinginiz kaç çıkıyor? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... 31 çıkıyor