Pingim daha önceleri 25-30 iken şuan 80-100 arası ve bazen de paket kaybı oluyor(cok nadir) kablolu bağlanıyorum ve hız değerlerim gayet iyi. Aşağıda belirttim. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle sen @THE_MILLER bazı arkadaşlara çok yardımcı olmuşsun
Ayrıca hijack tarattım buraya atacaktım fakat New Code Snippet - Codepaste.net bu sitenin olayını çözemedim. İnvalid entry hatası veriyor.
4) Emsisoft Commandline Scanner yönergeye uygun olarak tartın ve raporu ekleyin. >>>> Bunu yapamadım dosyayı açıyorum açtığım gibi kapanıyor sebebini bilmiyorum.
Bu sıkıntı çok yaşanıyor. Nedeni belirsiz (Aslında bir nedeni var ama çözmek için uğraştığına değmez). Bir kaç gün içersinde düzelecektir. Yetmiş, seksen ping çok değil iki üç gün düzelmezse gel.
Öncelikle geç yazdığım için özür dilerim,konuşma cezası aldığım için yazamadım.Dediklerinizi yaptım ama çözüm olmadı.Hatta bazen 95-100 ping lere çıkmaya başladı.
Bu sıkıntı çok yaşanıyor. Nedeni belirsiz (Aslında bir nedeni var ama çözmek için uğraştığına değmez). Bir kaç gün içersinde düzelecektir. Yetmiş, seksen ping çok değil iki üç gün düzelmezse gel.
Öncelikle arties fiber uyumlu modem alıcaktım müşteri hizmetleri sizin bulunduğunuz yerde sadece tılgın modem geçerli başka modem kullanamazsınız dedi,eğer başka modem takarsanız internete ulaşım sağlayamazsınız çünkü oradaki fiberoptik kablolar sadece tılgın modem uyumlu dedi.İkincisi modemim tılgın-hg1332 ürünü fakat yazılım güncellemesini bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
Bu arada görmezsem beni etiketleyin demişsin,ceza yemem inşallah. @THE_MILLER