Mert Çakıreli
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Tİ / MSI B450 Gaming Plus / Corsair 2x8 3600 MHz Ram / Samsung 870 Evo 1tb 2.5 inch / NZXT 650W Bronze PSU / MSI MAG Forge 101M
Sitede araştırma yaptım biraz. Hattım 35Mbps VDSL download ve upload değerlerim normal. Sitede DSL değerlerinde gecikme(ms) değerini sormuşlar ve hattın FastPath olmadığını söylemişler. Bende ekliyorum modem arayüzündeki DSL değerlerini fakat gecikme(ms) değerleri yok gelişmiş arayüze geçmeme rağmen. Modemim TP-Link td-W9970. müşteri hizmetlerini 2 defa aradım birincisinde 2 gündür sistemde sorun var modem arayüzüne erişemiyoruz dendi FastPath moduna geçmek istediğimde. Ardından isterseniz değerlerinizi güncelleyebilirim dedi. Güncelleyelim dedim, farklı bir yoldan giriş yapacağım dedi madem giriliyordu neden en başta öyle yapmadın ve modem arayüzüyle FastPath'ın alakası yoktur yoksa evimden bende ayarlayabiliğrdim herhalde. 2. aramamda sadece hattım interleaved moddamı yoksa FastPath modundamı diye sordum. Söylemesine göre öyle bir bilgi görüntülüyemiyorlarmış takım liderine sormuş bir de. Ekiplerimiz gelip kontrol sağlayacaktır dedi. Hattım Vodafone bu arada Türk Telekom altyapısı kullanıyor. 1 ay sonra taahhüdüm doluyor. TurkNet'e geçiş yapsam düzelme olur mu acaba? Pingim stabil 50.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: