Ping ve paket kaybı olmayan ISS önerisi

hzdragon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle şu an Türk Telekom kullanıyorum ve 2 ay sonraya da anlaşmamız bitiyor. İlk olarak yıllardır Türk Telekom kullanıyorum tahmini 5 yıl olması lazım ve hiç bu zamana kadar sorun yaşamamıştım ama bu aralar çok fazla ping ve paket kaybı sorunu yaşıyorum. Uygun paket yoksa da hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ve kaç download, upload veriyorlar? Fiyatlarını da yazarsanız sevinirim.

Ana sağlayıcı TTNET'te ping ve loss sorunu yaşıyorsanız iç tesisat, kablo veya modem sorununuz olabilir. Oyun için TTNET alternatifi ancak VDSL alt yapıda Türknet olur, onunda fiyatı malum 250 TL , o yüzden TTNET'te kalmanızda fayda var sürekli oyun oynuyorsanız. Sözleşmesiz çoğu firmada beklenmedik zaman ve saatlerde ping/loss sorunu yaşayabilirsiniz.

Evet TurkNet öneririm peering olarak muhteşem bir ISS ayrıca zaten paket kaybı problemlerini TT de yaşıyor çoğu insan.

Evet TurkNet öneririm peering olarak muhteşem bir ISS ayrıca zaten paket kaybı problemlerini TT de yaşıyor çoğu insan.

TurkNet altyapısı sorgulamasında böyle yazıyor "adresinizde TurkNet özgür iletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz." şimdi ben internet kullanamazmı oluyorum TurkNet de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…