Ping ve Takılma Sorunu

RedChap

Hectopat
Daha fazla  
Abilerim yaşıtlarım, 1 haftadır çözemediğim sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Girdiğim her oyunda ping değerleri sabit olmasına rağmen anlık bir takılma oluyor. (Belli aralıklarla)
Modem değiştirdim, bilgisayar ile modemi bağladığım kabloyu değiştirdim. Sağlayıcı mı aradım, (hız testi yaptığımda ping testi normal ve bir şey yapamayacaklarını söylediler.) Bilgisayara format attım.
Tüm bunları yaptım ama sorunum hala devam ediyor. Lütfen yardım edin. Böyle giderse yazın oyun oynayamayacağım. Recep abi senden de cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet her online oyunda yaşıyorum. Ama bu sorunu en sıklıkla yaşadığım oyun CS:GO.
Bu arada internete Kablosuz değil, kablolu şekilde bağlanıyorum ve evde hiçbir cihazı bağlanmış bir şekilde bulundurmuyorum. Kısacası internete sadece ben bağlanıyorum. Yükleme işlemi vb. yapılmıyor.

Sorun ping değil anlık takılmalar. ping ideal olsa da takılmalar oluyor. FPS drop değil. Siz anladınız işte.

Konu güncel lütfen yardım edin.

Konu Güncel

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    62,1 KB · Görüntüleme: 330
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…