Pingi azaltmak için modem önerisi

DNCSEFA

Centipat
Daha fazla  
Vmg 3312 b 10 b modemimde gecikme Bufferbloat problemini yaşıyorum. Geçici çözümler üretmeye çalışsam da olduğum modemle idare etmeye çalışsam da yeni modem şart gibi. Biraz araştırdım ama çok bilgim yok. Keenetic modemler ping için iyi diye duydum. Sadece sizin önerileriniz yorumunuz nedir?

Merhaba,

En iyi modem markaları; TP-Link, ZTE, Huawei, Nokia, Alcatel, ericsson, ZyXEL.
TP-Link veya ZTE modellerine bakabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

hocam gecikme apartmanınızda sadece sizdemi oluyor?

hertürlü şey olabilir eğer tüm Apartman'da oluyorsa İnternet Sağlayacınızla Topluca letişime geçmelisiniz

Apartmandakiler ilgilencek kafada değiller gibi modem markalarına keenetic i neden koymadınız acaba çünkü benim modemimden başka modeme geçenlerde o markayı tercih edenler var

Apartmandakiler ilgilencek kafada değiller gibi modem markalarına keenetic i neden koymadınız acaba çünkü benim modemimden başka modeme geçenlerde o markayı tercih edenler var
Hocam apartman yönetimi ile iletişime geçin ping belkide splitterbox'tan dolayıda olabilir? yada kablolardan dolayı'da modeme göre baksanız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…