EnverG42 Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Otelde kalıyorum ve oyun oynarken çok yüksek pingim oluyor pingi düşürmek için yapabileceğim neler var yardımcı olabilir misiniz?
Otelde kalıyorum ve oyun oynarken çok yüksek pingim oluyor pingi düşürmek için yapabileceğim neler var yardımcı olabilir misiniz?
Emrepromax Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 VPN Kullanabilirsin hangi server bağlanmak istiyorsan
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #3 Ethernet kullanmalısın.
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #4 269184 dedi: Ethernet kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Ethernet mi otelin internetine bağlanmıyor mu sonuçta konu sahibi otel internetine Ethernet bağlayacak hali yok ya.
269184 dedi: Ethernet kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Ethernet mi otelin internetine bağlanmıyor mu sonuçta konu sahibi otel internetine Ethernet bağlayacak hali yok ya.
EnverG42 Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 Emrepromax dedi: VPN Kullanabilirsin hangi server bağlanmak istiyorsan Genişletmek için tıkla... VPN kullanırsak daha da düşmeyecek mi zaten şuan bile düşük.
Emrepromax dedi: VPN Kullanabilirsin hangi server bağlanmak istiyorsan Genişletmek için tıkla... VPN kullanırsak daha da düşmeyecek mi zaten şuan bile düşük.
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 Ofbeeeee dedi: Ethernet mi otelin internetine bağlanmıyor mu sonuçta konu sahibi otel internetine Ethernet bağlayacak hali yok ya. Genişletmek için tıkla... Bence onu demek istememiştir. Bazı otellerde duvardan ethernet girişi olurya ondan bahsetmiştir diye düşünüyorum.
Ofbeeeee dedi: Ethernet mi otelin internetine bağlanmıyor mu sonuçta konu sahibi otel internetine Ethernet bağlayacak hali yok ya. Genişletmek için tıkla... Bence onu demek istememiştir. Bazı otellerde duvardan ethernet girişi olurya ondan bahsetmiştir diye düşünüyorum.
EnverG42 Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #7 269184 dedi: Ethernet kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... ethernet nasıl bağlıyım izin vermiyorlar.
269184 dedi: Ethernet kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... ethernet nasıl bağlıyım izin vermiyorlar.
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #8 Emre133 dedi: Bence onu demek istememiştir. Bazı otellerde duvardan Ethernet girişi olurya ondan bahsetmiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir eğer varsa benim cahilliğime yazar.
Emre133 dedi: Bence onu demek istememiştir. Bazı otellerde duvardan Ethernet girişi olurya ondan bahsetmiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir eğer varsa benim cahilliğime yazar.
EnverG42 Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #9 Emre133 dedi: Bence onu demek istememiştir. Bazı otellerde duvardan ethernet girişi olurya ondan bahsetmiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... bakındım lakin öyle bir şey bulamadım.
Emre133 dedi: Bence onu demek istememiştir. Bazı otellerde duvardan ethernet girişi olurya ondan bahsetmiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... bakındım lakin öyle bir şey bulamadım.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 4 Aralık 2023 #10 Pingin yüksek olur o zaman. EnverG42 dedi: "Ethernet nasıl bağlıyım izin vermiyorlar" Genişletmek için tıkla...
Pingin yüksek olur o zaman. EnverG42 dedi: "Ethernet nasıl bağlıyım izin vermiyorlar" Genişletmek için tıkla...