Arkadaşlar merhaba, malum karantinadayız bütün gün Online oyun oynuyoruz, ben de LOL oynuyorum ve size ping konusunda ihtiyacım var. Pingim aslında çok yüksek değil 29 ping alıyorum. Biraz açgözlülük yapıyor olabilirim ama çoğu arkadaşım 13-14 ping alıyor, ben de birazda olsa istemiyor değilim. Bunu nasıl değiştirebilirim? Tesisat kablomuz eski biraz onu değiştirsem pingim düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ping problemi yaşıyordum geçen aylarda sonra sinirlenip 7-8 metre bir kablo alıp salonda odama kablo çektim pingim o gün bugündür çıkmıyor eğer kablolu değilse bir denemeni tavsiye ederim.
Arkada interneti kullanan birileri veya program varsa kapatabilirsin, wifi yerine kablo ile bağlanabilirsin. Ayrıca 29 ping neyine yetmiyor Ben lolü 70 80lerde oynuyorum.
Arkada interneti kullanan birileri veya program varsa kapatabilirsin, wifi yerine kablo ile bağlanabilirsin. Ayrıca 29 ping neyine yetmiyor Ben lolü 70 80lerde oynuyorum.
Yoğunluktan dolayı olabilir ben normalde 30 pingin altına düşmezken şuan sabit 25 ping ile oynuyorum bölgenizin yoğunluluğu önemli bir faktör diye düşünüyorum.