Pingi nasıl yükseltilir?

GökalpYetiş

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Evet arkadaşlar pingimi Valorant oyununda yükseltmek istiyorum bunun için bir program ya da yöntem var mıdır? Torrent de 3 tane oyun indirmesi, PC'den bir tane video, telefondan bir tane video indirmesi açtım ama pingim hala düşük. Yardımcı olursanız sevinirim. İnternet Superonline, modem: ZTE ZXHN H267A.

Evet arkadaşlar pingimi Valorant oyununda yükseltmek istiyorum bunun için bir program ya da yöntem var mıdır? Torrent de 3 tane oyun indirmesi, PC'den bir tane video, telefondan bir tane video indirmesi açtım ama pingim hala düşük. Yardımcı olursanız sevinirim. İnternet Superonline, modem: ZTE ZXHN H267A.
Ping yükselmesi iyi bir şey değildir karıştırdınız sanırım.

Pingi yükseltmek kötü bir şey dostum sen olayı yanlış anlamışsın :D. Ping yani gecikme dediğimiz şey düşük olursa daha iyi.

Evet arkadaşlar pingimi Valorant oyununda yükseltmek istiyorum bunun için bir program ya da yöntem var mıdır? Torrent de 3 tane oyun indirmesi, PC'den bir tane video, telefondan bir tane video indirmesi açtım ama pingim hala düşük. Yardımcı olursanız sevinirim. İnternet Superonline, modem: ZTE zxhn H267a.

Abi internetleri değişelim pingin 800'e kadar çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı