fred1c Centipat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Merhabalar Valorant'ta ani ping artışı yaşadığım için ping lotterda bir test yaptım bazı packet losslar gördüm bunlar normal mi acaba? Normal değil ise kimden kaynaklı yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri Adsız.png 101,9 KB · Görüntüleme: 237 Adsız1.png 96 KB · Görüntüleme: 243
Merhabalar Valorant'ta ani ping artışı yaşadığım için ping lotterda bir test yaptım bazı packet losslar gördüm bunlar normal mi acaba? Normal değil ise kimden kaynaklı yardımcı olabilecek var mı?
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 8 Mayıs 2021 #2 %81 ve %12 paket kaybın var. Valve de yaptığın düşük zaten.
Y yasin789 Megapat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 49 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2021 #3 Modem ile bilgisayar arasındaki kabloda sorun olabilir. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız bilgisayarı modeme yaklaştırmayı deneyebilirsiniz.
Modem ile bilgisayar arasındaki kabloda sorun olabilir. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız bilgisayarı modeme yaklaştırmayı deneyebilirsiniz.
fred1c Centipat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #4 yasin789 dedi: Modem ile bilgisayar arasındaki kabloda sorun olabilir. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız bilgisayarı modeme yaklaştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direk kablo ile yapıyorum 0 kablo ile denedim. MermisiİşlemeyenAdam dedi: %81 ve %12 paket kaybın var. Valve de yaptığın düşük zaten. Genişletmek için tıkla... Neden kaynaklı olabilir?
yasin789 dedi: Modem ile bilgisayar arasındaki kabloda sorun olabilir. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız bilgisayarı modeme yaklaştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direk kablo ile yapıyorum 0 kablo ile denedim. MermisiİşlemeyenAdam dedi: %81 ve %12 paket kaybın var. Valve de yaptığın düşük zaten. Genişletmek için tıkla... Neden kaynaklı olabilir?
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 8 Mayıs 2021 #5 fred1c dedi: Direk kablo ile yapıyorum 0 kablo ile denedim. Neden kaynaklı olabilir? Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.
fred1c dedi: Direk kablo ile yapıyorum 0 kablo ile denedim. Neden kaynaklı olabilir? Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir.