Merhaba arkadaşlar. Lol oynarken arka planda internet hızımda aşırı bir yavaşlama olduğu için lol destek ekibiyle iletişime geçtim. Pingplotter testi yaptık ve sonuçlarda paket kaybı ve ping artışı gözüktüğünü ve bunu internet sağlayıcıma bildirmem gerektiğini söyledi. Türk Telekom'u aramadan önce biraz araştırayım bu işi dedim buraya düştüm. Konuyu açmadan ve Türk Telekomla iletişime geçmeden önce bir de www.google.com'u pingplotter'da açayım dedim. Eğer doğru anladıysam google olan kısımda 5.hopta %83,6 paket kaybı diyor (hoplar ne oluyor en ufak fikrim yok konuları incelerken gördüm). Şimdi ben bunu müşteri hizmetlerine nasıl anlatacağım? Çünkü normal bir kesintiyi anlatırken bile kırk takla atıyoruz anlaşmak için.
Edit: Türk Telekom'u aradım paket kaybı yaşadığımdan bahsettim bana bununla ilgili herhangi bir işlem yapamayacaklarını herhangi bir kayıt oluşturamayacaklarını söylediler.
Edit: Türk Telekom'u aradım paket kaybı yaşadığımdan bahsettim bana bununla ilgili herhangi bir işlem yapamayacaklarını herhangi bir kayıt oluşturamayacaklarını söylediler.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: