Çözüldü Pini kırık işlemci anakart olmadan nasıl test edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

395679

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, elimde uzun süredir bulunan Ryzen 3 1200 model bir işlemcim var, bir pini kırık. Ana bilgisayarımın anakartının MOSFET'i yandığı için çalışıp çalıştığını anlayamıyorum. Şimdi ilana koyacağım fakat karşıdaki alacak insanında dolandırılmasını istemiyorum. Bu işlemciyi nasıl teste sokabilirim veya çalıştığını anlayabilirim? Yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açıklamada belirtin. Alacak olan kişi sıkıntısı varsa iade edecektir zaten. Hem iyi niyetinizi göstermiş olursunuz hem de işlemcinin sağlığını öğrenmiş olursunuz. Bu süreçle uğraşmamak için konu açtım diyorsanız yakındaki bir PC'ciye işlemciyi götürüp soketi uygun çıkma bir anakartı varsa beş dakika deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar selamlar, elimde uzun süredir bulunan Ryzen 3 1200 model bir işlemcim var, bir PIN'i kırık. Ana bilgisayarımın anakartının MOSFET'i yandığı için çalışıp çalıştığını anlayamıyorum. Şimdi ilana koyacağım fakat karşıdaki alacak insanında dolandırılmasını istemiyorum. Bu işlemciyi nasıl teste sokabilirim veya çalıştığını anlayabilirim? Yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.

Bilgisayarcıya git.

Açıklamada belirtin. Alacak olan kişi sıkıntısı varsa iade edecektir zaten. Hem iyi niyetinizi göstermiş olursunuz hem de işlemcinin sağlığını öğrenmiş olursunuz. Bu süreçle uğraşmamak için konu açtım diyorsanız yakındaki bir PC'ciye işlemciyi götürüp soketi uygun çıkma bir anakartı varsa beş dakika deneyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı