Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #11 Kopmuş yerin deliğine pini koyarsanız çalışabiliyor. Eğer pini kaybettiyseniz üzülmeyin, eski FX işlemcilerden söküp tamir edenler var.
Kopmuş yerin deliğine pini koyarsanız çalışabiliyor. Eğer pini kaybettiyseniz üzülmeyin, eski FX işlemcilerden söküp tamir edenler var.
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 6 Ocak 2021 #12 Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım.
S Saruhan5155 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #13 Na vbios dedi: Merhaba ben yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Ahmetzbkn dedi: Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım. Genişletmek için tıkla... 05455030074 bekliyorum Zampiri dedi: Kopmuş yerin deliğine pini koyarsanız çalışabiliyor. Eğer pini kaybettiyseniz üzülmeyin, eski FX işlemcilerden söküp tamir edenler var. Genişletmek için tıkla... O kadar araştırdım adam akıllı yapan güvenilir yerler yok veya benim karşıma çıkmadı Zampiri dedi: Kopmuş yerin deliğine pini koyarsanız çalışabiliyor. Eğer pini kaybettiyseniz üzülmeyin, eski FX işlemcilerden söküp tamir edenler var. Genişletmek için tıkla... O kadar araştırdım adam akıllı yapan güvenilir yerler yok veya benim karşıma çıkmadı BerkayZ87 dedi: Kırık haliyle takmayı denedin mi? Pini kırık olduğu halde çalışabilen işlemciler görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet denedim ekrana görüntü vermiyor Ahmetzbkn dedi: Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım. Genişletmek için tıkla... 05455030074 bekliyorum Sağolasın hocam /Doğukan Çakar\ dedi: Hocam garantiye vermek yerine cayma hakkını kullansaydınız keşke. Ben öyle yapmıştım, kabul etmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Şehir dışındaydım ve 14 günü geçmişti ürünü elime aldığımda o yüzden iade yapamadım Ahmetzbkn dedi: Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım. Genişletmek için tıkla... 05455030074 bekliyorum
Na vbios dedi: Merhaba ben yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Ahmetzbkn dedi: Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım. Genişletmek için tıkla... 05455030074 bekliyorum Zampiri dedi: Kopmuş yerin deliğine pini koyarsanız çalışabiliyor. Eğer pini kaybettiyseniz üzülmeyin, eski FX işlemcilerden söküp tamir edenler var. Genişletmek için tıkla... O kadar araştırdım adam akıllı yapan güvenilir yerler yok veya benim karşıma çıkmadı Zampiri dedi: Kopmuş yerin deliğine pini koyarsanız çalışabiliyor. Eğer pini kaybettiyseniz üzülmeyin, eski FX işlemcilerden söküp tamir edenler var. Genişletmek için tıkla... O kadar araştırdım adam akıllı yapan güvenilir yerler yok veya benim karşıma çıkmadı BerkayZ87 dedi: Kırık haliyle takmayı denedin mi? Pini kırık olduğu halde çalışabilen işlemciler görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet denedim ekrana görüntü vermiyor Ahmetzbkn dedi: Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım. Genişletmek için tıkla... 05455030074 bekliyorum Sağolasın hocam /Doğukan Çakar\ dedi: Hocam garantiye vermek yerine cayma hakkını kullansaydınız keşke. Ben öyle yapmıştım, kabul etmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Şehir dışındaydım ve 14 günü geçmişti ürünü elime aldığımda o yüzden iade yapamadım Ahmetzbkn dedi: Hocam işlemciniz onarıma değer isterseniz görüşelim bakalım. Genişletmek için tıkla... 05455030074 bekliyorum
İ İzmirli Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 664 14 Aralık 2024 #14 /Doğukan Çakar\ dedi: Hocam garantiye vermek yerine cayma hakkını kullansaydınız keşke. Ben öyle yapmıştım, kabul etmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam tray işlemciyi kutudundan çıkartırken açık anakarta düştü hem işlemci hem anakart içindeki pimleri yamuldu ve bir tane kırık var bende iade yollacayağım sorunu söyle miyim değil mi ona göre tamir ederler belki.
/Doğukan Çakar\ dedi: Hocam garantiye vermek yerine cayma hakkını kullansaydınız keşke. Ben öyle yapmıştım, kabul etmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam tray işlemciyi kutudundan çıkartırken açık anakarta düştü hem işlemci hem anakart içindeki pimleri yamuldu ve bir tane kırık var bende iade yollacayağım sorunu söyle miyim değil mi ona göre tamir ederler belki.