PIN'imi ayarlayamıyorum

theonur07

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PIN'imi kaldırmak için internette bulduğum bir yöntemi uyguladım. Ayarlardan PIN'i unuttum dedikten sonra yeni pin sorduğu ekranda iptal diyip çıktım. Daha sonra yeniden başlattığımda oturum açamıyorum. Benden PIN'imi ayarlamamı istiyor ancak PIN'imi ayarla butonuna basamıyorum. Lütfen yardım edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pın'imi kaldırmak için internette bulduğum bir yöntemi uyguladım. Ayarlardan pın'i unuttum dedikten sonra yeni pin sorduğu ekranda iptal deyip çıktım. Daha sonra yeniden başlattığımda oturum açamıyorum. Benden pın'imi ayarlamamı istiyor ancak pın'imi ayarla butonuna basamıyorum. Lütfen yardım edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Elcomsoft System Recovery ile Windows şifrenizi öğrenebilir veya değiştirebilirsiniz.

Pın'imi kaldırmak için internette bulduğum bir yöntemi uyguladım. Ayarlardan pın'i unuttum dedikten sonra yeni pin sorduğu ekranda iptal deyip çıktım. Daha sonra yeniden başlattığımda oturum açamıyorum. Benden pın'imi ayarlamamı istiyor ancak pın'imi ayarla butonuna basamıyorum. Lütfen yardım edin.

Merhabalar, @millimeter dediği yöntem işe yaramazsa format atmak zorundasınız maalesef :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı