Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 18 Eylül 2022 #1 Videodaki adımları izledikten sonra bu hatayı alıyorum ve PIN'imi ayarla seçeneği çalışmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videodaki adımları izledikten sonra bu hatayı alıyorum ve PIN'imi ayarla seçeneği çalışmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 18 Eylül 2022 #2 Kanka bu tarz şeyler zarardan başka bir şey değil. CNG anahtar yazılımını açmayı dene.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 18 Eylül 2022 #3 373250 dedi: Kanka bu tarz şeyler zarardan başka bir şey değil. CNG anahtar yazılımını açmayı dene. Genişletmek için tıkla... YouTube 'da karşıma çıkınca açgözlülük yaptım. CMD'ye kurtarma modundan girmeye başladım bir komut ile açılabilir belki.
373250 dedi: Kanka bu tarz şeyler zarardan başka bir şey değil. CNG anahtar yazılımını açmayı dene. Genişletmek için tıkla... YouTube 'da karşıma çıkınca açgözlülük yaptım. CMD'ye kurtarma modundan girmeye başladım bir komut ile açılabilir belki.
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 18 Eylül 2022 #4 Tekila dedi: YouTube 'da karşıma çıkınca açgözlülük yaptım. CMD'ye kurtarma modundan girmeye başladım bir komut ile açılabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam durum nasıl?.
Tekila dedi: YouTube 'da karşıma çıkınca açgözlülük yaptım. CMD'ye kurtarma modundan girmeye başladım bir komut ile açılabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam durum nasıl?.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 18 Eylül 2022 #5 373250 dedi: Hocam durum nasıl?. Genişletmek için tıkla... Hocam gerekli komutları buldum denedim ama işe yaramadı. Ben de 1 gün öncesine geri yükleme yaptım.
373250 dedi: Hocam durum nasıl?. Genişletmek için tıkla... Hocam gerekli komutları buldum denedim ama işe yaramadı. Ben de 1 gün öncesine geri yükleme yaptım.