Kelvin Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600g Asus EX-A320M-Gaming 16gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar şöyle bir anakart var fakat birkaç PIN'i kırık ve yamuk alınır mı sizce? Ya da tamir edilebilir mi? İleride sorun çıkartır mı? Dosya Ekleri IMG_20221113_155213.png 762,5 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşlar şöyle bir anakart var fakat birkaç PIN'i kırık ve yamuk alınır mı sizce? Ya da tamir edilebilir mi? İleride sorun çıkartır mı?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.030 Çözümler 47 Yer Mersin 13 Kasım 2022 #2 Hiç bulaşmayın.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 13 Kasım 2022 #3 Kelvin dedi: Arkadaşlar şöyle bir anakart var fakat birkaç PIN'i kırık ve yamuk alınır mı sizce? Ya da tamir edilebilir mi? İleride sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz bence. Tamir edilse bile ileride stabilite sorunlarına yol açabilir ki tamir edileceğini pek sanmıyorum. Fiyatı nedir bu arada?
Kelvin dedi: Arkadaşlar şöyle bir anakart var fakat birkaç PIN'i kırık ve yamuk alınır mı sizce? Ya da tamir edilebilir mi? İleride sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz bence. Tamir edilse bile ileride stabilite sorunlarına yol açabilir ki tamir edileceğini pek sanmıyorum. Fiyatı nedir bu arada?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 13 Kasım 2022 #4 Tamir edilebilir ama normale göre aşırı ucuz değilse almanızı önermem. Tamir edildikten sonra da ileride sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı belli değil.
Tamir edilebilir ama normale göre aşırı ucuz değilse almanızı önermem. Tamir edildikten sonra da ileride sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı belli değil.
Kelvin Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600g Asus EX-A320M-Gaming 16gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #6 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Alınmaz bence. Tamir edilse bile ileride stabilite sorunlarına yol açabilir ki tamir edileceğini pek sanmıyorum. Fiyatı nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... ASRock Intel H170 DDR4 300 TL.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Alınmaz bence. Tamir edilse bile ileride stabilite sorunlarına yol açabilir ki tamir edileceğini pek sanmıyorum. Fiyatı nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... ASRock Intel H170 DDR4 300 TL.
RETEX SOFTWARE Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 110 Makaleler 1 13 Kasım 2022 #7 Hiç almayı aklından bile geçirme. Tamir ettirsen bile ileride sorun çıkarabilir.
Kelvin Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600g Asus EX-A320M-Gaming 16gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #8 RETEX SOFTWARE dedi: Hiç almayı aklından bile geçirme. Tamir ettirsen bile ileride sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum ASUS H310M-K alınır mı? 600 TL'ye sıfır gibi dedi satıcı
RETEX SOFTWARE dedi: Hiç almayı aklından bile geçirme. Tamir ettirsen bile ileride sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum ASUS H310M-K alınır mı? 600 TL'ye sıfır gibi dedi satıcı
vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Kasım 2022 #9 Kelvin dedi: Arkadaşlar şöyle bir anakart var fakat birkaç PIN'i kırık ve yamuk alınır mı sizce? Ya da tamir edilebilir mi? İleride sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Ben pinler yamuk şekilde çalıştırmayı denemiştim. Kısa devre olup anakart yanmıştı. Bence hiç bulaşmayın.
Kelvin dedi: Arkadaşlar şöyle bir anakart var fakat birkaç PIN'i kırık ve yamuk alınır mı sizce? Ya da tamir edilebilir mi? İleride sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Ben pinler yamuk şekilde çalıştırmayı denemiştim. Kısa devre olup anakart yanmıştı. Bence hiç bulaşmayın.
Kelvin Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600g Asus EX-A320M-Gaming 16gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #10 vuprx dedi: Ben pinler yamuk şekilde çalıştırmayı denemiştim. Kısa devre olup anakart yanmıştı. Bence hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kelvin dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum ASUS H310M-K alınır mı? 600 TL'ye sıfır gibi dedi satıcı Genişletmek için tıkla... Peki bu nasıl acaba?
vuprx dedi: Ben pinler yamuk şekilde çalıştırmayı denemiştim. Kısa devre olup anakart yanmıştı. Bence hiç bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kelvin dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum ASUS H310M-K alınır mı? 600 TL'ye sıfır gibi dedi satıcı Genişletmek için tıkla... Peki bu nasıl acaba?