Sanırım Comfyui'dan oluşturabiliyormuşuz fakat nasıl yapıldığını bulamadım, bir bilgisi olan var mı?
Pinokio'yu seçtiğinzi dizine kurulum yaptıkdan sonra; discover kısmından popüler olanları veya arama yaparak farklı eklemeleri yapmanızı sağlar.
Burada adımlarda gereken yazılımları önce belirtir. Kurulumları yapar. Sonra çalıştırma ile size farklı AI kurulumları aynı diskde çalışma imkanı sağlar.
Benzer yapı "lm Studio" da var.
Localde çalıştırmak için ekran kartı belleğinizin indireceğiniz Model'den daha büyük olması gerek. Aksi halde yeterli desteği alamazsınız. RAM hızınız CPU gücünüzde önemli. Kimisi kendi içinde kimisi web tabanlı çalışıyor. Çalışma hızları öncelikle ekran kartınızın RAM kapasitesi ile değişken.
İhtiyaç duyduklarını sıra ile belirtiyor. YouTube'da yerli yabancı ağitim videoları var.comfyuiden önce text2image ve prompt yapısını öğrenmeniz iyi olur. Prompt için ChatGPT Vb'den yardım alabilirsiniz. Oldukça popüler olsa da öğrenmesi ve kullanması oldukça karışık gelebilir.
Güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. Pinokio bilgisayarımda mevcut text2image kullanıyorum gayet hızlı ve güzel çalışıyor. Bana gerekli olan image2video kaliteli hızlı çalışan bir uygulama arıyorum.
https://www.comfy.org/download
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.