Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 542 Yer Antalya 20 Eylül 2023 #1 Kitabım için birkaç tane görsel kullanmak istiyorum illüstrasyon tarzında. Pinterest tam aradığım şeylere sahip ama kitabımda kullanmam bir sıkıntı yaratır mı merak ediyorum.
Kitabım için birkaç tane görsel kullanmak istiyorum illüstrasyon tarzında. Pinterest tam aradığım şeylere sahip ama kitabımda kullanmam bir sıkıntı yaratır mı merak ediyorum.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 20 Eylül 2023 #2 Pinterest içinde serbest ama dışı için belli olmaz. Yapay zekayla yaparsanız daha garanti olur
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Birisi bulur ve uğraşmak isterse telif hakkı olarak değerlendirilir. Yani yasal değildir.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 20 Eylül 2023 #4 Sıkıntı yaratabilir.
Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 542 Yer Antalya 20 Eylül 2023 #5 aleksmc dedi: Pinterest içinde serbest ama dışı için belli olmaz. Yapay zekayla yaparsanız daha garanti olur Genişletmek için tıkla... Yapay zeka ile istediğim görselleri elde edemiyorum. Free şekilde yararlanabileceğim siteler var mı?
aleksmc dedi: Pinterest içinde serbest ama dışı için belli olmaz. Yapay zekayla yaparsanız daha garanti olur Genişletmek için tıkla... Yapay zeka ile istediğim görselleri elde edemiyorum. Free şekilde yararlanabileceğim siteler var mı?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 20 Eylül 2023 #6 Zagor dux est dedi: Yapay zeka ile istediğim görselleri elde edemiyorum. Free şekilde yararlanabileceğim siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Stock siteleri
Zagor dux est dedi: Yapay zeka ile istediğim görselleri elde edemiyorum. Free şekilde yararlanabileceğim siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Stock siteleri
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 20 Eylül 2023 #7 Zagor dux est dedi: Yapay zeka ile istediğim görselleri elde edemiyorum. Free şekilde yararlanabileceğim siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Freelancer sitelere parasıyla yaptırın. Yada kendiniz yapın.
Zagor dux est dedi: Yapay zeka ile istediğim görselleri elde edemiyorum. Free şekilde yararlanabileceğim siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Freelancer sitelere parasıyla yaptırın. Yada kendiniz yapın.