2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 5 Temmuz 2021 #11 mutsuzfiberdolabı dedi: Milyon dolarlık şirketim var diyor hocam ama sen bilirsin . Genişletmek için tıkla... İsmi ne?
mutsuzfiberdolabı dedi: Milyon dolarlık şirketim var diyor hocam ama sen bilirsin . Genişletmek için tıkla... İsmi ne?
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #12 nickyokaga dedi: Yayıncı. Genişletmek için tıkla... PP yorum uyumu.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.317 Makaleler 3 Çözümler 13 5 Temmuz 2021 #13 Kendi şirketimde makine ithalatı, sonra kuru gıda ihracatı ve en son özel sektörde hazır giyim dış ticaret temsil işleri yapmış. Uluslararası ilişkileri bitirmiş. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, tutunamayınca yayıncılığa sarmış sanırım.
Kendi şirketimde makine ithalatı, sonra kuru gıda ihracatı ve en son özel sektörde hazır giyim dış ticaret temsil işleri yapmış. Uluslararası ilişkileri bitirmiş. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, tutunamayınca yayıncılığa sarmış sanırım.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Temmuz 2021 #14 Yayıncıdır herhalde. Çocuklara küfür edecek kadar değersiz birisi. Yaptığı ithalat karakterini düzeltmeyecek.
Yayıncıdır herhalde. Çocuklara küfür edecek kadar değersiz birisi. Yaptığı ithalat karakterini düzeltmeyecek.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 5 Temmuz 2021 #15 246675 dedi: İsmi ne? Genişletmek için tıkla... Bir oyun şirketiydi hocam. Şimdi aklımda yok. Araştırabilirsin. Yayında paran mı bitti denince de söylüyor.
246675 dedi: İsmi ne? Genişletmek için tıkla... Bir oyun şirketiydi hocam. Şimdi aklımda yok. Araştırabilirsin. Yayında paran mı bitti denince de söylüyor.
JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #16 Yayıncı.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2021 #17 mutsuzfiberdolabı dedi: Bir oyun şirketiydi hocam. Şimdi aklımda yok. Araştırabilirsin. Yayında paran mı bitti denince de söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bitane yayının kesitinde görmüştüm, zamanım olmuyo, zamanım olunca da yayın yapıyorum gibi şeyler söylüyordu.
mutsuzfiberdolabı dedi: Bir oyun şirketiydi hocam. Şimdi aklımda yok. Araştırabilirsin. Yayında paran mı bitti denince de söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bitane yayının kesitinde görmüştüm, zamanım olmuyo, zamanım olunca da yayın yapıyorum gibi şeyler söylüyordu.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 5 Temmuz 2021 #18 mutsuzfiberdolabı dedi: Bir oyun şirketiydi hocam. Şimdi aklımda yok. Araştırabilirsin. Yayında paran mı bitti denince de söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben baktım hocam. O şirketin oyununu bırak, şirketi duymadım ben Şirketi milyon dolar yapan da zaten Ludus Girişim ki onların akılsızlığı diyelim.
mutsuzfiberdolabı dedi: Bir oyun şirketiydi hocam. Şimdi aklımda yok. Araştırabilirsin. Yayında paran mı bitti denince de söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben baktım hocam. O şirketin oyununu bırak, şirketi duymadım ben Şirketi milyon dolar yapan da zaten Ludus Girişim ki onların akılsızlığı diyelim.