Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bir arkadaş konu açınca benim de merakıma gitti, kullandığım SSD'nin durumu nasıldır? 240GB Pioneer marka kullanmaktayım.
Arkadaşlar bir arkadaş konu açınca benim de merakıma gitti, kullandığım SSD'nin durumu nasıldır? 240GB Pioneer marka kullanmaktayım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Durumu iyi. Sadece 6 bozuk bloğunun olması da iyi. Fabrika çıkışında oluşmuş olmalılar.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Mart 2021 #3 Assecreed dedi: Durumu iyi. Sadece 6 bozuk bloğunun olması da iyi. Fabrika çıkışında oluşmuş olmalılar. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 5 GB alan bırakınca %98 sağlığa düşmüştü şimdi en az 20 bırakıyorum teşekkürler yorum için.
Assecreed dedi: Durumu iyi. Sadece 6 bozuk bloğunun olması da iyi. Fabrika çıkışında oluşmuş olmalılar. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 5 GB alan bırakınca %98 sağlığa düşmüştü şimdi en az 20 bırakıyorum teşekkürler yorum için.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #4 Aorus dedi: Hocam en son 5 GB alan bırakınca %98 sağlığa düşmüştü şimdi en az 20 bırakıyorum teşekkürler yorum için. Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yok, siz veri yazdıkça sağlık düşüyor. O yüzden sağlık yüzdesi dikkate alınası bir değer değil. HD Tune ile Error Scan yapın. Quick Scan kapalı olsun. Bad Block var mı kontrol edelim.
Aorus dedi: Hocam en son 5 GB alan bırakınca %98 sağlığa düşmüştü şimdi en az 20 bırakıyorum teşekkürler yorum için. Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yok, siz veri yazdıkça sağlık düşüyor. O yüzden sağlık yüzdesi dikkate alınası bir değer değil. HD Tune ile Error Scan yapın. Quick Scan kapalı olsun. Bad Block var mı kontrol edelim.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Mart 2021 #5 Rambo Okan Güler dedi: Onunla alakası yok, siz veri yazdıkça sağlık düşüyor. O yüzden sağlık yüzdesi dikkate alınası bir değer değil. HD Tune ile Error Scan yapın. Quick Scan kapalı olsun. Bad Block var mı kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Tamam dediklerinizi şimdi yapmaya çalışacağım, Bad Block nedir?
Rambo Okan Güler dedi: Onunla alakası yok, siz veri yazdıkça sağlık düşüyor. O yüzden sağlık yüzdesi dikkate alınası bir değer değil. HD Tune ile Error Scan yapın. Quick Scan kapalı olsun. Bad Block var mı kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Tamam dediklerinizi şimdi yapmaya çalışacağım, Bad Block nedir?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #6 Aorus dedi: Tamam dediklerinizi şimdi yapmaya çalışacağım, Bad Block nedir? Genişletmek için tıkla... SSD üzerindeki kullanılamayacak hale gelmiş bloklar diyebiliriz kısaca.
Aorus dedi: Tamam dediklerinizi şimdi yapmaya çalışacağım, Bad Block nedir? Genişletmek için tıkla... SSD üzerindeki kullanılamayacak hale gelmiş bloklar diyebiliriz kısaca.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Mart 2021 #7 Rambo Okan Güler dedi: SSD üzerindeki kullanılamayacak hale gelmiş bloklar diyebiliriz kısaca. Genişletmek için tıkla... Şuan yapıyorum biraz uzun olacak gibi. %50'sine geldik ve yeşil şu anda hasarlı mevcut değil umarım sonuna kadar öyle gider. Şimdilik sonuçlar böyle hocam başka nereye girip bakmam lazım? @Rambo Okan Güler @Assecreed Son düzenleme: 28 Mart 2021
Rambo Okan Güler dedi: SSD üzerindeki kullanılamayacak hale gelmiş bloklar diyebiliriz kısaca. Genişletmek için tıkla... Şuan yapıyorum biraz uzun olacak gibi. %50'sine geldik ve yeşil şu anda hasarlı mevcut değil umarım sonuna kadar öyle gider. Şimdilik sonuçlar böyle hocam başka nereye girip bakmam lazım? @Rambo Okan Güler @Assecreed
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #8 Aorus dedi: Şuan yapıyorum biraz uzun olacak gibi. %50'sine geldik ve yeşil şu anda hasarlı mevcut değil umarım sonuna kadar öyle gider. Şimdilik sonuçlar böyle hocam başka nereye girip bakmam lazım?Eki Görüntüle 945761 @Rambo Okan Güler @Assecreed Genişletmek için tıkla... Bad Block yok diskte. O gözüken 6 adet fabrika çıkışlı olanlar sanırsam. Bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapın isterseniz.
Aorus dedi: Şuan yapıyorum biraz uzun olacak gibi. %50'sine geldik ve yeşil şu anda hasarlı mevcut değil umarım sonuna kadar öyle gider. Şimdilik sonuçlar böyle hocam başka nereye girip bakmam lazım?Eki Görüntüle 945761 @Rambo Okan Güler @Assecreed Genişletmek için tıkla... Bad Block yok diskte. O gözüken 6 adet fabrika çıkışlı olanlar sanırsam. Bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapın isterseniz.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 28 Mart 2021 #9 Rambo Okan Güler dedi: Bad block yok diskte. O gözüken 6 adet fabrika çıkışlı olanlar sanırsam. Bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Crystal ile yapınca az vermişti atto ile yapınca tam değerlere yakın almıştım yani yapmama gerek yok diye düşünüyorum çok teşekkür ederim yardımlarınız için zaten o testi ise sağlığım 99 civarlarındayken yapmıştım diye hatırlıyorum.
Rambo Okan Güler dedi: Bad block yok diskte. O gözüken 6 adet fabrika çıkışlı olanlar sanırsam. Bir de CrystalDiskMark ile hız testi yapın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Crystal ile yapınca az vermişti atto ile yapınca tam değerlere yakın almıştım yani yapmama gerek yok diye düşünüyorum çok teşekkür ederim yardımlarınız için zaten o testi ise sağlığım 99 civarlarındayken yapmıştım diye hatırlıyorum.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #10 @Aorus Bir de şu Bad Blocklar üretim sırasında mı, sonradan mı oluşmuş emin olalım. http://vlo.name:3000/tmph/phison_flash_id.rar • Üstteki linkteki dosyayı indirin, phison_flash_id dosyasını çalıştırın. • Takılı olan diskler listelenecek, Pioneer'ı seçin ve enterlayın. • Bundan sonra SSD'nin bilgilerini listeleyecek, ekran görüntüsü alıp paylaşın.
@Aorus Bir de şu Bad Blocklar üretim sırasında mı, sonradan mı oluşmuş emin olalım. http://vlo.name:3000/tmph/phison_flash_id.rar • Üstteki linkteki dosyayı indirin, phison_flash_id dosyasını çalıştırın. • Takılı olan diskler listelenecek, Pioneer'ı seçin ve enterlayın. • Bundan sonra SSD'nin bilgilerini listeleyecek, ekran görüntüsü alıp paylaşın.