Amfiniz jameson 5000.5 yani 6kanal Bu amfiyi alabilirsiniz ön kapılar, tweterları ve bası massive amfiye bağlarsınız arka hoparlörleri de jameson amfiye bağlarsınız süper olur ama altyapınızı kablonuzu falan bilmek istiyorum kusursuz bir sistem olmasını sizin zevk almanızı isterim tabii.
hocam tabii ki çok daha iyi olur cengiz kurtoğlu, yıldız tilbe dinlediğiniz de tüyleriniz diken diken olur ben olsam öyle yapardım çünkü Pioneer ve oval hoparlörler sesi dışarıya atmaz içerde sadece siz dinlersiniz vibe gibi midrangeler sesi hem dışarıya atar hem de tane tane çalar hocam bütün sistemi satarsınız amfi ve bas kalsın arkaya 1 takım 20cm vibe ölüm serisi alırsınız ön kapılarada aynı şekilde ve vibe tweter alırsınız fakat çok pahalıya patlar tabii ki 25i gözden çıkartmanız gerekiyor vibe pahalı ve kalitelidir. Bir tavsiye daha vereyim.
Bütçeniz fazla yoksa;
Arkaya 2 takım forx 3080 öne 1 takım machete MM-60V2 16 cm alırsınız ve 2 takımda mobas mbt01 tweter takarsınız 2. amfi olarak da massive, forx, mobass marka 4 kanal amfi almanız yeterli olur.(bass ve jameson amfiniz hariç hepsini satıp.)
Arkaya 2 takım forx 3080 öne 1 takım machete MM-60V2 16 cm alırsınız ve 2 takımda mobas mbt01 tweter takarsınız 2. amfi olarak da massive, forx, mobass marka 4 kanal amfi almanız yeterli olur.(bass ve jameson amfiniz hariç hepsini satıp.)