D death1ron Kilopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2018 #1 Ürünü yeni aldım ürünün Flac format desteği var, daha tam keşfedemedim. Flac şarkı yükledim Flaş Belleğe, ama Flac şarkıları görmüyor. MP3 şarkıları çalıyor görüyor ama Flac şarkıları görmüyor. Sebebi ne olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2018
Ürünü yeni aldım ürünün Flac format desteği var, daha tam keşfedemedim. Flac şarkı yükledim Flaş Belleğe, ama Flac şarkıları görmüyor. MP3 şarkıları çalıyor görüyor ama Flac şarkıları görmüyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2019 #2 Büyük ihtimalle şarkının bitrate'ını desteklemiyor teybiniz. Kullanma kılavuzundan öğrenip; şarkılarınızın bitrate değerlerini karşılaştırın.
Büyük ihtimalle şarkının bitrate'ını desteklemiyor teybiniz. Kullanma kılavuzundan öğrenip; şarkılarınızın bitrate değerlerini karşılaştırın.
D death1ron Kilopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2019 #3 Berhan Kanbur dedi: Büyük ihtimalle şarkının bitrate'ını desteklemiyor teybiniz. Kullanma kılavuzundan öğrenip; şarkılarınızın bitrate değerlerini karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Sorunumuz bu teybin Flac şarkı desteklememesinden kaynaklıymış. Flac desteği yok bu teybin.
Berhan Kanbur dedi: Büyük ihtimalle şarkının bitrate'ını desteklemiyor teybiniz. Kullanma kılavuzundan öğrenip; şarkılarınızın bitrate değerlerini karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Sorunumuz bu teybin Flac şarkı desteklememesinden kaynaklıymış. Flac desteği yok bu teybin.