U Umut561 Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 SSD veya HDD modeli APS-SL3N-120 Arkadaşlar merhaba. SSD'de sadce Fortnite ve Windows var. Ama 111GB'dan 20 GB boş. Fortnite 43, Windows 15 GB gözüküyor. Geriye kalan nereye gidiyor? Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba. SSD'de sadce Fortnite ve Windows var. Ama 111GB'dan 20 GB boş. Fortnite 43, Windows 15 GB gözüküyor. Geriye kalan nereye gidiyor? Yardım eder misiniz?
Çözüm U U Umut561 1 Ocak 2024 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için problemi çözen kodu detaylı bir şekilde paylaşabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki kod: powercfg.exe /hibernate off
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için problemi çözen kodu detaylı bir şekilde paylaşabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki kod: powercfg.exe /hibernate off
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Ocak 2024 #11 Umut561 dedi: Hazırda bekleme özelliğini bir komut ile CMD'den kapattım düzeldi. Herkese yardım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için problemi çözen kodu detaylı bir şekilde paylaşabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Umut561 dedi: Hazırda bekleme özelliğini bir komut ile CMD'den kapattım düzeldi. Herkese yardım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için problemi çözen kodu detaylı bir şekilde paylaşabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS U Umut561 Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #12 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için problemi çözen kodu detaylı bir şekilde paylaşabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki kod: powercfg.exe /hibernate off Son düzenleme: 1 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için problemi çözen kodu detaylı bir şekilde paylaşabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki kod: powercfg.exe /hibernate off