Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 CMD'de pip install discord.py yazdığımda ".'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." hatası alıyorum. Python sürüm 3.11.4, ide pycharm kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
CMD'de pip install discord.py yazdığımda ".'pip' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." hatası alıyorum. Python sürüm 3.11.4, ide pycharm kullanıyorum.
KS KS Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #11 Youtube'da bir video ile çözdüm sorunu. Sorun olmuyorsa forumda linki koyabilirim. Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #12 Xasthur dedi: Youtube'da bir video ile çözdüm sorunu. Sorun olmuyorsa forumda linki koyabilirim. Genişletmek için tıkla... Koyabilir misiniz lütfen? İnsanlar bu işin çözüldüğünü anlar. Artı 0 Eksi
Xasthur dedi: Youtube'da bir video ile çözdüm sorunu. Sorun olmuyorsa forumda linki koyabilirim. Genişletmek için tıkla... Koyabilir misiniz lütfen? İnsanlar bu işin çözüldüğünü anlar.
KS KS Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #13 Stereo.Luigi99 dedi: Koyabilir misiniz lütfen? İnsanlar bu işin çözüldüğünü anlar. Genişletmek için tıkla... Bu videodakileri yaptıktan sonra problem kalmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 dedi: Koyabilir misiniz lütfen? İnsanlar bu işin çözüldüğünü anlar. Genişletmek için tıkla... Bu videodakileri yaptıktan sonra problem kalmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #14 @f0rd hocamın paylaştığı ile aynı şey. Umarım moderatörler onun mesajını cevap olarak işaretlerler. Artı 0 Eksi