Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 10 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar çocukken bir anime izlemiştim ama hatırlamıyorum, çizgifilm de olabilir. Konusu bir piramitte geçiyordu. Tam bir bilgiye sahip değilim tek hatırladığım bu. Hatırlayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Arkadaşlar çocukken bir anime izlemiştim ama hatırlamıyorum, çizgifilm de olabilir. Konusu bir piramitte geçiyordu. Tam bir bilgiye sahip değilim tek hatırladığım bu. Hatırlayan var mı?
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 10 Nisan 2023 #2 Piramit deyince aklıma direkt Yu-Gi-Oh geldi.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 625 Çözümler 8 10 Nisan 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olabilir mi? En sevdiğim çizgifilmdir kendisi kartlarından bir ton deste yapıp oynardık...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olabilir mi? En sevdiğim çizgifilmdir kendisi kartlarından bir ton deste yapıp oynardık...
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.210 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Nisan 2023 #4