Q Qnur Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #1 Merhaba. Piranha akıllı ampul aldım bunu acaba eve takıp (evde internete bağlı olacak) 30 kilometre uzaktan kontrol edebilir miyim?
Merhaba. Piranha akıllı ampul aldım bunu acaba eve takıp (evde internete bağlı olacak) 30 kilometre uzaktan kontrol edebilir miyim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 3 Mart 2022 #2 Qnur dedi: Merhaba. Piranha akıllı ampul aldım bunu acaba eve takıp (evde internete bağlı olacak) 30 kilometre uzaktan kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kuzey kutbundan bile kontrol edebilirsin.
Qnur dedi: Merhaba. Piranha akıllı ampul aldım bunu acaba eve takıp (evde internete bağlı olacak) 30 kilometre uzaktan kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kuzey kutbundan bile kontrol edebilirsin.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Mart 2022 #3 BuzdanAdam dedi: Burası Piranha müşteri hizmetleri mi? Genişletmek için tıkla... Windows ile ilgili konu açana da "burası Microsoft müşteri hizmetleri mi?" diyelim o zaman. Bence çok saçma bir bakış açısı.
BuzdanAdam dedi: Burası Piranha müşteri hizmetleri mi? Genişletmek için tıkla... Windows ile ilgili konu açana da "burası Microsoft müşteri hizmetleri mi?" diyelim o zaman. Bence çok saçma bir bakış açısı.