Piranha Blue Switch klavye alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün internet kafeden 525 TL'ye Blue Switch klavye alıyorum. Adamın eline akşam geçince beni arayacak ve ben de gidip klavyeyi alacağım ama bir şey ilgincime gitti. Piranha markası A101'in markası değil mi? Fotoğraflarda ve videosunda klavyenin markası Piranha olarak gözüküyor videosundada Blue Switch olduğunu net bir şekilde görebiliyorum. Sizce bu başka marka mı? Ürünü sıfır olarak alacağım, en azından internet kafedeki abi öyle dedi. Sizce kandırıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz.
Piranha'nın hangi klavyesi blue switchli?

Eğer bu klavye ise 525TL hiç verilmez.

Kandiriyo olabilir pirhana blue switch klavyesi yok internette ama olsa bile switchleri kotu oldugu icin 1-2 ayda cift basma falan yapar alma daha iyi.
Zaten bu klavye ise membrandir.

Dosya Ekleri

• piranha-2345-kablolu-oyuncu-klavyesi-z.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 51

Videosunda Philips'e daha çok benziyordu sanırım.

Merhaba arkadaşlar, maalesef dolandırıldığımı belirtmek isterim. adam Blue Switch klavye yerine A101'deki Piranha marka klavye getirmiş bende hemen iade istedim veremem dedi ve polisi arıycam deyince iadeyi alıp çıktım aklımda şöyle bir klavye almak var sizce bu nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…